Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Американец съди известна холивудска актриса, че му посегнала, когато бил на 16 години

Американец съди актрисата Джейми Лунър, която според него го е съблазнила с мъж през 1998 г., когато е бил на 16 години, предаде TMZ.

Американец съди известна холивудска актриса, че му посегнала, когато бил на 16 години

Антъни Оливър поиска 250 милиона долара от жената като морална компенсация. Според мъжа той бил на парти в дома на актрисата, която по това време била на 26 години.

Тийнейджърът останал сам с актрисата и един гримьор, като тримата пиели в продължение на няколко часа. След това, по негови думи, Джейми Лунър му дала метамфетамин.

Както твърди Антъни, актрисата започнала да му прави орална любов, а след това се присъединил и гримьорът. Жертвата добави, че брат му е станал случаен свидетел на инцидента.

Антъни смята, че инцидентът е нарушил психиката му, поради това, че все още не разбирал дали му харесват жени или мъже. По думите му случаят го довел до алкохолизъм.

Адвокатът на Лунър нарече обвиненията безпочвени и предположи, че това е опит за изнудване. Той добави, че Антъни Оливър непрекъснато съдил някого – през последните осем години мъжът е подал 27 различни дела.

46-годишната актриса Джейми Лунър е известна с ролите си в телевизионния сериал „Свръхестествено“, „Савана“, „CSI: От местопрестъплението“, „Всички мои деца“, „Истинска кръв“, „Двама мъже и половина“ и др.

Други интересни статии, които подбрахме специално за Вас:
Коментари
Зареждане...
Close