Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Трудният урок, който трябва да научиш преди да откриеш любовта според зодията

Кой е житейският урок, който всеки зодиакален знак трябва да научи преди да открие любовта:

Овен

Когато някой казва, че не иска връзка, повярвайте му. Ако някой избягва отношения с вас, казвайки, че все още не е готов или измисляйки различни причини, знайте, че това е просто учтиво извинение. Истината е, че той не се интересува от сериозна връзка… без значение с вас или изобщо.

Трудният урок, който трябва да научиш преди да откриеш любовта според зодията

Телец

Ако не играете игрички, не си правите тънки сметки и не манипулирате, това не означава, че и другите ще се държат по същия начин. Всички знаем златното правило: „Отнасяй се с другите така, както искаш те да се държат с теб“.

Но ако се отнасяме към хората добре, това не означава, че те ще отговорят със същото. Някои могат да си играят с чувствата ти, може да те използват. Такъв е животът. Но трябва да се придържаме към принципите си, дори и да не получаваме взаимност.

Близнаци

Необходимо е да осъзнаете важността на времето. Не прибързвайте, но и не изоставайте. Жените са склонни да се втурват особено ако както казват „часовникът тиктака“ или „вече е време.“ Но ако не отделите достатъчно време да изучите даден човек, може само да се нараните.

Рак

Колкото по-рано разберете какво чувствате към някого, толкова по-бързо ще узнаете какво да правите в бъдеще. Просто бъдете честни със себе си, без да се самозалъгвате, не бягайте от чувствата си. Признайте ги и след това помислете кое е правилно или не в дадена ситуация.

Лъв

Вие винаги ще обичате или винаги ще харесвате определени хора, дори те да не го заслужават. А това е може би най-лошото нещо – да се влюбите в някой, който не ви подхожда. Любовта не е избор, но ние можем да избираме с кого да бъдем… най-вече с тези, които също ни избират. А останалите просто завинаги ще останат в сърцата ни.

Трудният урок, който трябва да научиш преди да откриеш любовта според зодията

Дева

Не е нужно да се връщате и да опитвате всичко отново и отново. Невинаги опитите да оправите нещата се състоят в това да забравите за себе си и да направите крачка назад. Може и да ви се вижда лесно, но не е! В крайна сметка всичко завършва по един и същи начин. За да излекувате раните си, трябва да преживеете раздялата и да продължите напред.

Везни

Може да срещнете идеалния мъж, но той все още да не е готов за вас. Може да има различни причини, но не си струва да чакате един човек, защото може и да не го дочакате. Просто някои хора никога не стават готови…

Скорпион

В началото винаги е трудно, но кой каза, че след това става по-лесно? Във филмите и книгите ни казват, че ако преодолееш трудностите да бъдеш с някого, това е твоята съдба. Но често е точно обратното. Работата е там, че усилията в една връзка трябва да са постоянни.

Стрелец

Вашето разбито сърце не преживява нещо различно и уникално, с което никой друг не се е сблъсквал… Рано или късно ще се възстановите, дори и да не го искате.

Трудният урок, който трябва да научиш преди да откриеш любовта според зодията

Козирог

Може да промените прическата си, фигурата, работата, града, но ако не сте доволни от себе си, никакви отношения няма да поправят това. Намерете някой, който да ви обича и приема такива, каквито сте и бъдете сигурни, че това е най-правилната посока. Преди това обаче трябва да направите това сами!

Водолей

Не може да промените никой друг, освен себе си в една връзка. И не трябва да чакате промени от страна на другия. Просто трябва да го обичате такъв, какъвто е, а не да живеете с образа, който сте си изградили за него в мечтите си…

Риби

Всеки си има своя собствена история за любовта и живота. Без значение колко много съвети са ви давали, не сравнявайте живота си с този на другите. И дори да не знаете всички подробности в чуждите истории, просто напишете своята собствена, уникална и неповторима.

Източник: Dama.bg

Други интересни статии, които подбрахме специално за Вас:
Коментари
Зареждане...
Close