Бритни Спиърс се развежда със съпруга си

Източници с от семейството на Бритни споделиха за първи път това преди около седмица, Сам Асгари се изправя срещу Бритни заради слухове, че тя му е изневерявала. Не знаем дали слухът има някаква основа в действителност

Нашите източници казват, че Сам се е изнесъл от къщата им и сега живее на свое място. Както каза един източник, „Въпрос на време е Сам да подаде молба за развод“.’

TMZ разкри историята, имало е „ сериозни проблеми “ в брака на двойката от месеци… Сам не е спал много в къщата и ни казаха, че Бритни се е карала с него, избухвала е, била го е и е крещяла.

Както съобщихме, Бритни има предбрачен договор , който защитава активите ѝ, но един вътрешен човек каза на медиите, че вероятният край на брака ще бъде чек от Бритни на Сам, който ще уреди нещата, поне финансово.

Сам и Бритни започнаха да се срещат през 2016 г., когато той имаше участие в един от нейните музикални видеоклипове. Оттогава те са практически неразделни.

На фона на движението #FreeBritney Сам често изразяваше подкрепа за феновете на Брит… тя споделяше планове да се омъжи за него и да създаде семейство. Той дори позира с тениска Free Britney, която публикува в своя Instagram.

Бритни беше във възторг, когато Сам зададе въпроса през септември 2021 г. … споделяйки снимки и видео на пръстена и щастието си с феновете си в социалните медии.

Сватбата на Бритни Спиърс и Сам Асгари

В крайна сметка Сам и Бритни си казаха „I Dos“ и се ожениха на малка частна церемония в дома им Thousand Oaks – не без драма , благодарение на един от нейните бивши. Все пак самата церемония изглеждаше минала безпроблемно… и те изглеждаха щастливи.

Докато документите за развод все още не са подадени, казаха ни, че това трябва да се случи по-скоро, отколкото по-късно.

Никой от двамата не е коментирал раздялата.