Успех в ангажиментите с близки и приятели ще бъде основното, с което ще се занимавате днес. Ще ви се предостави отлична възможност да възобновите стари контакти.Дневен хороскоп за петък, 18 май-КОЗИРОГ Успех в контактите, СКОРПИОН Пред нов положителен етап

Дневен хороскоп ОВЕН
Очертава се конфликт
Вниманието ви ще бъде ангажирано с предстоящо събитие и е възможно то да ви развълнува. Може да се противопоставите на неблагоприятните енергийни въздействия, като отвърнете с благост и доброта. За Овните се очертава началото на ползотворен за устройване в дадена сфера период, чиято продължителност ще е около два и половина месеца.

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ 

Внимавайте! Денят е тежък

Прекалите ли с алкохола днес, утре горчиво ще съжалявате. Проявете разум и не се увличайте. Неблагоприятните енергийни въздействия през днешния ден могат да провокират у вас нездрави внушения и други, отрицателни прояви. Много напрегнат ден, през който Телците трябва да стоят далеч от всякакъв тип делови ангажименти, защото заловят ли се с такива ще загубят.

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Сблъсък с пречки
Желанията ви са силни и ще ви мотивират да пристъпите към по-активни действия в посока на осъществяването им. Атмосферата е заредена с повече негативизъм, който се отразява неблагоприятно на всички: едни подтиква към лъжа, други към измами, с цел лично облагодетелстване, към пагубни внушения. От гледна точка на постижения петък ще е положителен за Близнаците, въпреки всичко.

Дневен хороскоп РАК
Нервен ден, бележещ началото на успешен етап
Творчески порив събужда у вас желание да работите по осъществяване на скритите си желания. Денят е неблагоприятен откъм енергийни въздействия, дори идеите, които ви идват могат да са плод на чужди и вредни внушения. Петък се оказва напрегнат и нервен за Раците, въпреки че мнозина няма да открият видими дразнители за състоянието си.

Дневен хороскоп ЛЪВ
Успехът ви зависи от честността
Ще трябва да положите доста усилия днес, за да постигнете онова, към което се стремите. Трудностите през днешния ден се отразяват на психиката, решенията и действията. За част от Лъвовете петък определено ще е благоприятен. За останалите – значително по-голяма група, ситуацията е по-различна. Съдбата ни предупреждава да се стабилизирате, да престанете с измамите и де  се крепите на позициите на честността.

Дневен хороскоп ДЕВА
Укрепете позициите си
Въпреки всички перипетии, днес успявате да се справите с нещата, които от дълго време ви създават напрежение. Днес е добре да прекарате повече време в уединение и по възможност да си останете в къщи, за да се предпазите от злото. Напрегнат ден от гледна точка провокации. Обслужват нечии интереси чрез  наелектризиране на действащите обстоятелства против вас.

Дневен хороскоп ВЕЗНИ
Силни ядове
Качествата ви са безспорни и скоро ще получите добра оферта, позволяваща ви бързо повишаване на доходите. Денят е сред най-неподходящите за делови ангажименти и сключване на договори, не се обвързвайте с нови отговорности и рисковани начинания. В условията на настоящите обстоятелства, би било неестествено представителите на кардиналния знак Везни да са извън яркото обществено напрежение, и да не станат обект на атаки.

Дневен хороскоп СКОРПИОН
Пред нов положителен етап
Този ден едва ли ще е натоварен, което за вас е прекрасна възможност да вършите спокойно работата си. Вслушвайте се в интуицията си и прозорливо анализирайте всичко, което достига до вас. През този ден за част от Скорпионите приключва доминирането на един неприятен цикъл от развитието ви, продължил повече от година. Напълно сигурно е, че започва благодатен период.

Дневен хороскоп СТРЕЛЕЦ
Напрежение
Правите много неща едновременно, но въпреки всеобщото недоумение, се справяте отлично със задачите си. Ще се справите по-лесно с негативите на деня, ако следвате разума и се вслушвате в интуицията си. Когато има нерви не е приятно, но ако последните не преминат границите на дома, бихте  могли да овладеете ситуацията.

Дневен хороскоп КОЗИРОГ
Успех в контактите
Проявявате завидна изобретателност днес в опитите си да решите даден проблем. Сред опасностите на днешния труден ден са вероятността да се окажете под неблагоприятното влияние на някого, от което ще ви бъде трудно да се освободите. Ситуацията през този ден и при вас се характеризира с ядове, които за едни от зодията възникват поради финансови неприятности, а при други са плод на лични проблеми, свързани при някои със здравословното състояние.

Дневен хороскоп ВОДОЛЕЙ
Контрирайте кавгите
Весели и разсеяни сте днес, а и като че ли имате талант да откривате комичното и в най-сериозните и напрегнати ситуации. Каквито и чувства да ви владеят през днешния ден е сигурно, че няма да останете безучастни, а прагматично ще се включите в събитията, извличайки повече за себе си.

Дневен хороскоп РИБИ
Пазете се от конфликти
С разумните си ходове благоприятствате идеи ви да получат реализация. Различни предпоставки могат да провокират напрежение и стрес у вас, за това бъдете внимателни и съумейте да се опазите от нездрави внушения и измами. Кавгите и остротата, характерни за представителите на почти всички зодии, ще са досадна придобивка и за Рибите в петък.