Жената на Асен Блатечки го изгони заради Диляна Попова!

Съпругата на актьора Асен Блатечки – Катерина Горанова, за пореден път го изгони от дома му, шушукат в театралните среди.

Режисьорката разбрала, че мъжът й лично платил почивката на бившата си любовница и майка на сина му – Борил на Малдивите, пише „Галерия“.

Секссимволът на българското кино превел по сметката на Диляна Попова 5000 лева, за да отиде на екзотична екскурзия заедно със сина им Борил.

В началото Блатечки криел от Горанова, но режисоьрката намерила извлечение от банковата сметка на актьора и го притиснала да си признае.

„Дъщеря ти не ходи на частни уроци, за да не харчим пари, а ти плащаш масрафите на любовницата си“, беснеела Катерина. Ядосана заради излишната му щедрост, режисьорката го изгонила от общия им дом, разказват техни близки.

Всъщност, според запознати, Диляна сама поискала от Блатечки да й плати екскурзията. Моделката смятала, че актьорът не плаща достатъчна издръжка за 3-годишния им син, и намекнала, че поне два пъти в годината трябва да им поема  почивката. За изненада на Попова, Асен с охота се съгласил.

„Първоначалната идея бе Диляна да замине за Малдивите с приятели и да остави Борил на баба му. Като разбра, че Блатечки е склонен да й плати разходите, ако вземе детето, веднага си промени плановете“, разказват нейни колежки от модните среди.

Актрисата бе за 10 дни на Малдивите, на не толкова скъпия остров Маафуши. Проверка на „Галерия“ установи, че хотелът, в който Попова е отседнала, й струвал 3000 лева, а самолетните билети – 2 бона. За съжаление, се наложило джобните да си поеме сама.