Развода на Бритни Спиърс ще бъде скандален

Бритни Спиърс и Сам Асгари напълно прекратиха всякаква комуникация помежду си, оставяйки на своите правни екипи да се справят с всичко напред.

Източници, свързани с отчуждената двойка, ни казват, че … нещата станаха наистина гадни, когато Сам напусна дома им и двамата не са говорили оттогава.

Оттук нататък ни е казано, че цялата комуникация, преговорите и всякакви други въпроси, които трябва да се извършват между двамата, ще се извършват от техните правни екипи.

Въпреки че пълното прекъсване на комуникацията може да изглежда невероятно, важно е да се отбележи, че двамата никога не са имали деца – така че няма нужда да общувате относно грижи за деца, графици или дори разговори по FaceTime между родители и деца – което улеснява избягването на разговори.

US Weekly беше първият, който съобщи, че са спрели комуникацията.

Бритни Спиърс Сам Асгари

TMZ разкри историята… Сам се изнесе , след като вярваше, че Бритни изневерява със служител в дома им. По това време ни казаха, че отношенията между Сам и Бритни са толкова лоши, че хората около тях смятат, че е възможно те никога повече да не проговорят.

Бяхме и първите, които ви казаха, че има нарастваща загриженост за благосъстоянието на Бритни, тъй като Сам беше нейната основна система за подкрепа и тя напълно отхвърли останалата част от семейството си.

коментар на sam asghari

Сам публикува изявление за развода в четвъртък, в което написа отчасти: „След 6 години любов и отдаденост един към друг жена ми и аз решихме да прекратим съвместното си пътуване.“ Той също така поема много топлина за споменаването на „S *** се случва“ в изявлението си … тъй като мнозина смятат, че той показа липса на искреност в това как нещата приключиха с Бритни.