10 изненадващи неща, които възбуждат мъжете

Признаваме повечето от нас вярват, че мъжете се възбуждат от черно дантелено бельо и безупречни форми. Но дали е така? Оказа се, че представителите на силния пол се възбуждат от доста неочаквани неща.

Разрошена коса

Това действа на същия принцип като протягането по пижамка. Изглеждате уютна и „домашна“, без фризура, без грим (за това ще говорим пак по-долу). Можете да губите часове всеки ден за оправяне на косата си, да си купувате преси, маши и сешоари.

Но фактите са си факти – любимият ви желае не благодарение на идеалната ви прическа. Може би голямата тайна е, че той просто харесва вас, а не идеалната ви фризура?

Липса на грим

Учените са установили, че жените дават луди пари за козметика. В рамките на живота на една жена се натрупва наистина астрономическа сума. Повечето мъже обаче са равнодушни към грима по женското лице, а някои изобщо не харесват грим.

Въпреки разпространената сред жените шега, че естественият грим отнема много повече време от „неестествения“ и вулгарен, мъжете все пак предпочитат натуралността.

Освен това не забравяйте, че заинтересованият от вас мъж би искал да ви целуне с удоволствие, а не да се налапа с червило и фон-дьо-тен. Така че когато си слагате грим, имайте предвид, че той може не само да привлече мъжкото внимание към вас, но и да отблъсне кавалера при по-тесен контакт.

Протягане сутрин

Мъжете като цяло ценят „уютните“ жени. Разбира се, няма да останат равнодушни и към дама по къса пола и на високи токчета, но сладките сутрешни протягания по пижамка ги възбуждат не по-зле от стриптийз.

Първо – защото току-що събудили се изглеждате още по-беззащитни и второ – защото в този момент вие принадлежите напълно и безусловно на партньора си. А какво по-хубаво има от това чувство? Така че ако искате сутринта ви да започне с нещо повече от кафе, протягайте се.

Гняв

Всъщност и до ден днешен няма научно обяснение на факта, че мъжете си падат по ядосани жени. Но е така, господата харесват разгневени дами. Сигурно всяка от нас е чувала поне веднъж фразата „толкова си хубава, когато си ядосана“.

На нас ни се струва, че стреснатият от гнева ни мъж се опитва по този начин да ни успокои – или пък да ни ядоса още повече. А той всъщност ни се любува. Е, страстният секс винаги е бил добър вариант за сдобряване.

Карирани ризи

Какво може да е по-секси от момиче, облечено с карирана риза? Независимо дали ризата е облечена върху потник или на голо (макар че на голо май е по-добре) в очите на мъжа вие веднага се превръщате в бунтарка, склонна към различни експерименти в леглото. Но не прекалявайте, сменяйте от време на време карето с нещо друго, за да не се превърне в рутина. Рутината не е секси.

Момиче с музикален инструмент

Няма абсолютно никакво значение на какво точно свири жената – според мъжете тя го прави сто пъти по-секси от всеки велик виртуоз. Пък ако дамата има и певчески талант, никой няма да може да й устои. Впрочем, ако нямате слух и музикална дарба, научете се поне да отбивате ритъм на някоя дъска. Това също ще подейства.

Малко коремче

Въпреки че рекламите ни набиват в главите, че трябва да имаме идеална фигура и плочки на корема, простосмъртните мъже са на по-друго мнение.

Идеалната жена предизвиква същите въпроси като красивия мъж – като основният е „Какво да правя с това?“. Да го сложа във витрината? Да му се любувам? Да го забърсвам от прах от време на време? Или да вложа милиони в поддръжката на безупречния си външен вид? Пълна мистерия. И кой в крайна сметка ще прави мусака и пълнени чушки?

Нашите силни защитници предпочитат меки жени, затова малкото приятно коремче, на което да могат да положат глава като на възглавничка, изглежда много естествено и несъмнено възбужда мъжете.

Освен това когато партньорката не е с идеална фигура, кавалерът приема по-спокойно и собствените си недостатъци и не развива комплекси за външния си вид.

Малки гърди

Въпреки разпространеното мнение далеч не всички мъже си мечтаят за партньорка с „големи бомби“. Понякога това дори ги отблъсква. Повечето мъже ценят не толкова размера на гърдите, колкото формата и стегнатостта им.

А тези параметри най-често се запазват на висота при жените с малък бюст. Малките гърди са по-леки, изглеждат по-привлекателни и стегнати, увисват по-малко и си запазват формата по-дълго.

Добър апетит

Уви, напоследък жените поголовно са се зарибили по диетите и по здравословния начин на живот. Това е чудесно, но не действа възбуждащо на мъжете. Разбира се, не е нужно да се натъпчете като прасе на романтичната вечеря, но и да предъвквате унило цяла вечер едно зелево листо също не е най-добрият вариант.

В крайна сметка повечето мъже имат нужда от земна красавица, а не от горска нимфа. Ако жената има добър здрав апетит и не се притеснява да си избере алкохолна напитка, това показва вътрешната й сила и увереност, безразличието й към това какво ще си помислят другите за нея. Освен това пробвайки различни ястия и питиета, жената дава на мъжа сигнал, че ще бъде също толкова смела и в леглото.

Очила

Очилата, заради които в училище са ни лепвали обидни прякори, имат противоположен ефект на зряла възраст. Жената с очила изглежда ранима и беззащитна (стига да не замижава като снайперист, за да види нещо) или напротив – уверена и независима. И двата варианта стимулират мъжките сексуални фантазии.