Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

10 мита за мъжете

В днешната статия ще ви представим напълно развенчаните 10 мита за мъжете.

1. Обожават глупавите жени, за да могат да ги манипулират по-лесно.

Напротив предпочитат умни, образовани и уверени в себе си дами.

2. Сексът за една нощ е стремежът на почти всички господа.

Не може да бъдем толкова категорични, защото към неангажиращите връзки се причисляват и представителките на нежния пол. Проучване показва, че има не малък процент мъже, които не се интересуват толкова от секса.

Затова по-важно е да разбереш, че по правило мъжете (както и жените) искат да се забавляват и да се отдадат на случаен сексуален контакт само в определени периоди от живота си.

3. Мъжете предпочитат големи гърди пред малки.

Не съвсем, по-скоро им е приятно да наблюдават напращял бюст. А и все пак трябва да живеят с жена, а не с гърдите й. Затова за тях е важно спътничката в живота им да е надарена не само отпред, но и да има добър характер.

4. Мъжете искат да се чувстват свободни.

Напротив – за повечето идва момент, когато искат да създадат семейство. Господата си признават, че обичат да чувстват близостта на половинката си и мечтаят да създадат деца.

5. Мъжете нямат биологичен часовник…

Напротив! С възрастта репродуктивната им система се влошава. Естествено, женските и мъжките биологични часовници работят по съвършено различен начин. При жените в определена възраст нивото на естрогена рязко спада – това е неизбежно. А спадът на нивото на тестостерона при господата започва след 25-тата година, но нивото на половите им хормони никога не пада толкова рязко, както при жените.

6. Мъжът ще изгуби уважението си към жената, ако тя се съгласи да правят секс на първа среща.

Доста от жените се притесняват от по-близък контакт с избраника си точно поради тази причина. Според мъжете обаче сексът (независимо на коя среща) няма отношение към уважението. По-важно е как жената се държи, какво говори, какво споделя, отколкото дали е от по-трудните или от по-лесните.

7. Когато мъжът си хареса партньорка, той трябва да я ухажва и преследва, докато не спечели вниманието й.

Това обаче съвсем не означава, че мъжете обичат този процес, те просто нямат друг избор. Естествено много от тях само чакат удобен момент да заговарят непознати дами по улицата или в някой бар, използвайки чар и правейки се на кавалери. Но когато въпреки всички усилия бъдат отрязани, това никак не им е приятно. Според мъжете понякога и жените трябва да поемат инициативата.

8. Мъжете се страхуват от независими жени.

Може би много от тях наистина се чувстват застрашени от по-силните дами, но това съвсем не отговаря на истината за всички представители на мъжкия пол. Един самоуверен мъж би се чувствал изключително горд с една успяла и независима жена до себе си.

9. Те не могат да симулират оргазъм.

Да, ама не! Очевидно е, че е по-лесно на мъжа да фалшифицира оргазъм, когато е с презерватив, но даже и без него може да го направи.

15. Ако той мастурбира, значи не ме иска.

Не е вярно. Този факт е свидетелство за това, че мъжът има сексуално желание (сексолозите смятат, че това е по-добре, отколкото неговата липса изобщо). Ако жената приеме този факт, тя винаги ще има шансовете да получи секс. В някои от случаите просто е нужно да се обсъди с партньора какво не му достига.

Източник: woman.bg

Коментари
Зареждане...