Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

10-те неща, които мъжете просто обожават в женските гърди

Мъжете обожават гърдите. Способни са да онемеят пред тях. Малки, големи, средни, големината няма значение. Важното е да са гърди.

Защо? Какво ги привлича толкова в тях?

1. Те правят скучната блузка вълнуваща. Когато гърдите прозират под блузата, мъжът е неспособен да се съсредоточи върху разговора, независимо дали е привлечен от вас като цяло. Дори няма нужда да ви харесва. Достатъчно е да забележи прозиращите ви гърди и всичко свършва.

2. От тях стават чудесни възглавници. Няма мъж, който да не обожава да отпусне главата си върху женски гърди.

3. Те са хипнотични. Поклащащите се гърди са гледка, която грабва окото на всеки мъж.

4. Те пасват идеално в мъжката ръка. Ето защо те са и едно от първите места по женското тяло, което мъжът копнее да докосне.

5. Те променят формата си. Мъжете забелязват всяка промяна на гърдите и ѝ се наслаждават. Когато сте седнали, легнали, вървите или тичате, гърдите ви менят формата си и това е толкова вълнуващо за мъжете.

6. Цепката между гърдите пленява мъжете. Може да сте облечена с чувал за боклук, но ако цепката между гърдите ви е на показ, нищо друго няма значение.

7. Те са две! Няма нищо по-хубаво от красив женски атрибут, умножен по две.

8. Мъжете нямат гърди. Онова, което е различно, винаги е привлекателно. Мъжете харесват дупета, крака, красиви и изящни ръце, но те имат същите органи по тялото си. Гърди обаче нямат и именно заради това интересът към тях е толкова специален.

9. Усещането, което мъжете изпитват, когато ги прегърнете. То е неповторимо. Гърдите ви се притискат до тялото им, а чувството е несравнимо съблазнително.

10. Те са просто гърди! Не е нужна конкретна причина, за да ги харесват мъжете. Те не се замислят, както приемат за даденост изгрева и залеза, така гърдите са си просто гърди и това е очарователно.

Коментари
Зареждане...