Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

10-те знака, които издават кръшкача

Изневярата е най-честата причина двойката да се раздели. Може ли да забележим първите симптоми и дали няма последни да разберем, това, което всички околни вече знаят? Може ли да разпознаем мъжа, който изневерява?

Бенедикк Ан, експерт по семейни взаимоотношения, насочва към най-очевидните симптоми в topsante, пише noviteroditeli.bg.

1. Трудно може да бъде открит

От известно време вашият партньор непрекъснато отсъства и не може да се свържете дори по мобилния. И е толкова сложно да влезете във връзка с него все едно звъните на спешния 112.

2. Не присъства

До преди време сте били неразделни, впити един в друг като мида в скала под водата. Разходки, танци, готвене, вечери … Почти всичко сте правили заедно. Сега нещо се е променило. И партньорът ви се е „заличил“ от този кадър и се е отдръпнал. Вие сте сама в тези дейности, а той не проявява интерес към събирания и срещи с приятели. И накрая вие отивате там сама.

Друг сигнал, че край него има друга – той се впуска да подновява връзки с далечни роднини, например братовчеди, които вие въобще не познавате и дори не сте виждала. А липсва на семейните сбирки.

3. Внезапно започва усилено да спортува

Спортът никога не го е вълнувал, освен, ако не го гледа по телевизията. И въпреки, че се оплаква от корема, който „става все по-голям“, той винаги е предпочитал канапето пред това да се поти рамо до рамо с вас по време на джогинга. До момента, в който в средата на зимата взема твърдо решение да започне да спортува и всеки ден ходи във фитнеса, за да прави плочки.

4. Любовното му минало

Вие имате подозрения, че ви изневерява, а и нищо от любовното му минало не ви успокоява. Знаете, че е измамил няколко бивши. Познавате и тази, последната, която напусна заради вас…

Дали по природа не е по-фриволен, а не сериозен във връзките? Подмятанията на приятели, че е „сериен сваляч“ и страхът му от обвързване, увеличават притесненията ви.

5. Обръща прекалено внимание на външността си

Освен че внезапно се е увлякъл по спорта, вашият партньор, който през цялото ви съвместно съжителство е проявявал шопингфобия, ненадейно става грижлив към външността си. И се облича по последна дума на мода. Сутрин прекарва около час в банята, за да излезе оттам хубав и секси като манекен от списание.

6. Получава SMS посред нощ

Един, два, три часа сутрин – смартфонът му вибрира до възглавницата. Той не е ядосан, а приятно възбуден. „Нищо особено – колеги, които ги е налегнало безсъние“ или „Партньори от чужбина, които не отчитат часовата разлика“, обяснява той, ако случайно попитате кой го търси по това време.

7. Мъжът, който изневерява, яростно брани личния си живот

Всичко, което се отнася до личния му живот – телефон, SMS, контакти в социалните мрежи стават строго поверителни и лични. Това е миниран терен, на който работи инстинктът му за отбрана. Той крие телефона си като ученик.

Ако случайно звъни, докато е под душа, няма смисъл да надничате. Достъпът до информация със сигурност е засекретен с парола. И усещате, че личният му периметър се пази като затвора Алкатрас.

8. Прави се на по-влюбен от всякога За да ви заблуди, той може да използва класически похвати – по-често да ви носи цветя, да ви прави комплименти, дори да организира уикенд във Венеция. Чувството му за вина трябва да бъде изкупено макар и с малки жестове.

9. Ще прави секс по-често 

Партньорът ви ще проявява по-често сексуален апетит. Афишираното му либидо не е невинно и може да е един от сигналите, че ви изневерява. “ Забелязала съм в много случаи, че този, който мами, се „храни“ от връзката с другия (негова любовница/любовник), за да даде малко пламък на партньора си“, обяснява Бенедикт Ан.

10. Обвинява вас, че изневерявате

Колкото и да ви е странно, той може да се усъмни във вас и да ви обвини, че му изневерявате. Защото има нужда да се уверява непрекъснато във вашата любов. Може да прояви ревност и подозрителност. Стратегия, която обезоръжава и може да разсее подозренията ви. Само и само, за да ви мами по-успешно.

Коментари
Зареждане...