10 жени разказват: Какво е чувството да излизаш с бисексуален мъж

Сигурни сме, че на повечето от вас ще им е интересно да разберат какво е всъщност да споделяш живота си с господин, за когото мъжете са също толкова привлекателни, колкото и жените. Все пак, никой от нас не е напълно хетеросексуален.

1. Той никога не е бил с мъже

„Приятелят ми знае, че е бисексуален, но никога не е имал отношения с мъже. Започнахме да се срещаме преди 5 г., когато бяхме на 15 г. Той знае, че е привлечен и от момчета, понякога си говорим за това, но не мисля, че този факт оказва влияние върху връзката ни“, Елена.

2. По-добри са за сексуални отношения

„Ходех с бисексуален мъж, който не искаше да каже нищо за миналото си. Винаги сменяше темата. Имах и рядки чисто сексуални отношения с друг такъв мъж. С него си говорехме много повече и обменяхме опит“, Вили.

3. Не е нищо особено

„Срещала съм се с няколко момчета с бисексуална ориентация. Бих казала, че подобна връзка с нищо не е по-различна от всички други. Просто тези мъже могат да разкажат по-интересни истории за миналото си“, Елена.

4. Аз също съм би

„Толкова е хубаво да бъдеш с бисексуален мъж. Много по-добре, отколкото с хетеросексуален, защото разбира ориентацията ти и не подхвърля неуместни шеги“, Силвия.

5. Обожавам да слушам историите му

„Мисля, че богатият опит на приятеля ми го прави чудесен любовник и аз обожавам да слушам истории от миналото му. Много се възбуждам от факта, че е бисексуален“, Теди.

6. Ние сме просто хора

И аз, и приятелят ми сме бисексуални и в това няма нищо необичайно или странно. И ние сме хора, като всички останали, с тази разлика, че много често се сблъскваме с неразбирането на околния свят“, Валя.

7. Разочарована съм

„Имах връзка с бисексуално момче, но той ме заряза. Честно казано, не беше нищо особено“, Илина. Изоставих жена си заради младо момиче и сега съм като в затвор Секс позите, от които се отслабва най-много Мили дами, не забравяйте да събудите мъжете си довечера!

8. Той се срамува от ориентацията си

„Най-голямата ми любов харесва и мъже, и жени, аз също. На първата ни среща той многократно ме осведоми за сексуалните си предпочитания и беше много притеснен, защото искаше между нас да се получи“, Лили.

9. Не, връзката с бисексуален не е моногамна

„Това, че и двамата имаме интерес и към двата пола съвсем не означава, че сме моногамни. Не правим секс с други хора, а единственото, което ни различава от хетеросексуалните двойки, е, че се забавляваме като коментираме историите си с представители и от двата пола. Това съвсем не означава, че помежду ни няма ревност и не държим един на друг“, Гери.

10. Това е просто подробност

„Приятелят ми ми каза още на втората ни среща за своята бисексуалност, защото не знаеше дали това няма да е проблем за мен. Всъщност, връзката ни е чудесна и по нищо не се различава от тази с хетеросексуален мъж“, Дани.

Източник: woman.bg