Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

2 години затвор очакват милионерският син Християн Гущеров!

2 години затвор очакват бившия съпруг на фолк певицата Мария – Християн Гущеров, ако обвиненията срещу него издържат в съда.

Гущеров-младши бе арестуват преди две седмици  от полицаи от 6-то РПУ в тузарския столичен квартал „Бояна”, след като мъртво пиян блъсна патрулен автомобил на МВР с мощния си джип „Мерцедес” GL, пише ХотАрена.

29-годишният син на някогашния застрахователен бос и екс депутат от БСП Добромир Гущеров е с две повдигнати обвинения от Софийска районна прокуратура за екшъна, пише „Уикенд”.

Християн Гущеров и Мария

Той ще отговаря за хулиганство с особена дързост, както и за отказ да се подчини на полицейско разпореждане. И двете обвинения не предвиждат затвор на всяка цена, но събрани накуп могат да докарат пандиз от 2 години на Християн Гущеров.

Положението на овалния възлюбен на плеймейтката Светлана Василева-Гонзовица се влошава заради отказа му да бъде тестван за наркотици и алкохол, както и заради дръзкото му поведение към органите на реда.

„Шофьорската му книжка е отнета за неопределено време, той може да остане без документи за правоспособен водач за срок от 2 до 5 години”, признават от Софийска районна прокуратура.

Християн Гущеров и Светлана Василева

Гущеров-младши ще трябва да заплати и щетите по блъснатата от него полицейска патрулка, които възлизат на около 1 100 лева.

Във фаталната нощ, предшествала ареста на Християн Гущеров, той пиянства до зори във фолк заведението „Домби бар” в центъра на София, където от години се събират най-опасните криминални типове.

В чалга бара Гущеров се сдърпал с люлинска бригада, ръководена от братята Боксовете, които му скочили на бой.

Патакламата продължила и извън заведението, а след това люлинци подгонили Гущеров и охранителите му по улиците на София, преди да ги застигнат в квартал „Бояна”, където милионерския наследник обитава просторен палат.

Там обаче двете враждуващи компании били озаптени от повикани от случайни очевидци на екшъна полицаи, които пристигнали с 2 патрулни коли.

При опит да избяга от ченгетата, Християн блъсна полицейски автомобил, за което бе арестуван и прекара едно денонощие в ареста.

Обвинението срещу Гущеров –младши може да мине по бързо наказателно производство и по този начин той да избегне затвора, коментираха пред „Уикенд” юристи.

Със сигурност обаче милионерския син трябва да се признае за виновен и да сключи споразумение с прокуратурата.

„При това положение ще му дадат пробация и при следващо подобно провинение той ще влезе в затвора”, обясниха запознати.

Коментари
Зареждане...