Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

20 отличителни черти на зодия Лъв

Той е един от най-властните зодиакални знаци. Топъл, слънчев, Лъвът е силен играч, който понякога обаче може да прояви твърде много суета или лицемерие.

В работата си Лъвовете имат подход, който винаги се отличава от този на останалите.

Започва любовните връзки като неангажиращи и ако вниманието му е силно привлечено, може да се отдаде само на един партньор.

Вижте още 20 отличителни черти на този зодиакален знак.

1. Лъвът има голямо сърце и много любов, която да даде. Често проявява състрадателност и щедрост.

2. Но ако се опитате да се възползвате от неговата доброта, злоупотребявате с добрата му воля, няма да се поколебае да ви покаже своята гневна страна.

3. Представителите на зодия Лъв имат силна воля и решителност. Когато си поставят цели винаги стигат докрай.

4. Лоялност е другото име на Лъва.

5. Ако в обкръжението си имате представител на тази зодия, няма начин да не се почувствате защитени. Лъвът прави така, че хората край него да се чувстват винаги в безопасност.

6. Един от най-добрите лидери в зодиака е Лъвът. Когато начело на екипа стои представител на този зодиакален знак, със сигурност екипът ще има успехи.

7. Може градивната критика и истината да не ви харесват, но не очаквайте от Лъвовете да действат зад гърба ви. Каквото имат да казват, няма да ви го спестят. Тяхната директност често не бива приета добре.

8. Лъвът е социално създание, което обича да се свързва с другите. Разговорите с него винаги са интересни, а приятелствата истински

9. Но той също се нуждае от време, за да се отпусне и да събере мислите си. Лъвът понякога има нужда да презареди, оставайки сам със себе си.

10. Като представител на семейство Котки, Лъвът се нуждае от внимание и обич, особено когато е с правилния човек.

11. Ако търсите приятел, който да държи на думата си и да разчитате на него по всяко време, то това със сигурност е Лъвът.

12. Един от най-големите оптимисти в зодиака е Лъвът. За него е неприемливо да се оплаква постоянно от живота. Винаги предпочита да гледа откъм светлата страна на битието.

13. Ако сте родени под този зодиакален знак и все още не сте разбрали – вие сте очарователни. Освен това, можете да бъдете много убедителни, с което почти винаги постигате целите си.

14. Любов, любов и пак любов. В природата на Лъва е да прощава и да не задържа в себе си негативна енергия.

15. Уверени отвън, но чувствителни отвътре. Такива са представителите на тази зодия.

16. Лъвовете са забавни. Тяхната игрива природа винаги носи позитивно настроение и усмивки.

17. Лъвът е търсач на силните усещания. Той има силна жажда за живот и се стреми да му е интересно във всеки аспект, особено в любовта.

привлекателно. Имат естествена харизма, която им отваря много врати.

19. Един от най-добрите начини, чрез които се изразява Лъвът е хуморът.

20. И не на последно място – Лъвовете са силна конкуренция. Действията им са непредвидими.

Коментари
Зареждане...