Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

3-те мъжки зодии, определяни като „татко-мечта“

Какво прави един мъж страхотен татко?

Да работи до късно, за да подсигури перфектното бъдеще на малкия си наследник или да се опитва да си освободи всяка минута, за да е с него? Истината е, че всеки може да бъде баща, но за да бъдеш татко „мечта” се изисква нещо повече.

А ето и кои са 3-те зодии, на които бащинството им тече в кръвта.

Овен

Овните също са сред зодиите, родени да бъдат татковци. Те са уравновесени, знаят какво искат от живота и са изключително търпеливи. Точно те са хората, които ще пишат домашни до късно вечер и ще обясняват десетки пъти дадена задача. За тях като родители е най-важно детето им да се чувства сигурно и в безопасност. Понякога могат да глезят несъзнателно с подаръци като смартфон или таблет, но само защото искат детето им да не се чувства „изостанало“ или различно от другите.

Рак

Семейното време е най-важното нещо в живота на Раците. Те броят минутите до края на работния ден, за да се приберат вкъщи и да прегърнат своите най-любими хора. Ще се опитат по всякакъв начин да създадат семейни традиции, независимо дали става дума за настолни игри, коледни филми или посещение на зоопарка. Раците са сантиментални и емоционални – ще пазят първото паднало зъбче и малките бебешки обувчици. Не им се отдава да са строги, но в името на доброто възпитание ще положат усилия да са силни и да не се поддават на невинните детски очи.

Стрелец

Тяхното истинско призвание е да бъдат бащи и ако имат дете, то със сигурност вече са го разбрали. Мъжете Стрелци искат да служат като пример на своите синове и да бъдат „кралете“ в живота на малките си принцеси. Те ще се опитат по всякакъв начин да отгледат отговорни, трудолюбиви и най-вече добре образовани деца. Макар да се опитват да откликнат на всяко детско желание, те съвсем не си падат по глезенето. Трудно им е да намерят златната среда между строгост и лигавене, но определено не са безучастни свидетели на капризите и театрите на малките и са склонни да играят „лошото ченге“.

Коментари
Зареждане...