3-те типа мъже, в които ще се влюбиш преди голямата любов

Всяка от нас знае, че не можеш да срещнеш любовта на живота си от 1-вия път и малцина са късметлийките, които намират голямата любов още от първия път.

А ето и кои са 3-те типа мъже, които се появяват в живота ни и понякога се влюбваме в тях, друг път ги бъркаме с Него, но всъщност точно те ни тласкат към онзи единствен мъж, с когото ни е писано да остареем. 3-те типа мъже, които ще срещнеш преди НЕГО

1. Скучният красавец

Това е човекът, от когото се чувстваме привлечени и копнеем да видим усмивката му, но всъщност трудно успяваме да проведем истински разговор. Харесва ни идеята за него, но наистина бързо си даваме сметка, че нямаме бъдеще заедно.

2. Свалячът

Ето го и чаровника, който определено знае как да накара една жена да се почувства специална. Но освен това, знае добре и как да държи в напрежение – не си вдига телефона, не отговаря на съобщения с дни и се обажда, когато той прецени, че иска да се видите. Не отнема много време, за да разберем, че не сме единствените дами, попаднали в „радара” му.

3. Обсебеният

На пръв поглед съвсем нормален мъж, който често успява да ни замае главата и се влюбваме в него. После разбираме, че всъщност е доста доминантен и предпочита да ни контролира, от колкото да ни обича. Нуждае се от увереност и е болезнено ревнив.