Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

3-те ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ неща, които да правиш след секс

Толкова много говорим за това какво да се прави преди и по време на секс, че след това не ни остават сили за нищо друго и просто заспиваме.

Вместо да влизате във Фейсбук, както правят 1/3 от хората след като свършат със задачите в леглото, вие се заемете с тези три. Ще спечелите повече, обещаваме:

Още малко гушкане, вместо тичане в банята

И половин час по-късно да се изкъпете, пак няма да се повиши опасността от инфекции. По-важно е да сте ползвали презерватив.

И докато си лежите, можете да направите ето това добро дело:

Споделете какво ви е харесало

Сексът между двама души се учи. И се започва отново всеки път, когато партньорът е нов. Има период на нагласяне, на напасване на очакванията и уменията, на разузнаване и на опознаване.

За да не сте нещастни в леглото и във връзката си, най-добре е да говорите за всичко, което двамата заедно правите под завивките.

Ако сексът ви е харесал, кажете си го. Ако не ви е харесал, предложете какво ново да опитате следващия път.

Вслушайте се в тялото си

Понякога сексът боли. Обикновено се случва, когато овлажняването не е достатъчно, когато сексът е много бурен или когато стомахът ви е подут.

Обикновено болката отшумява почти веднага.

Ако се задържи обаче, ако я усещате всеки път при проникване или я има и при „спокоен“ секс, тогава може да става дума за гинекологично заболяване като цистит, ендометриоза или възпаление на яйчниците.

Разбира се, още на следващия ден ще си запазите час при гинеколог, за да не се превърне сексът в мираж за прекалено дълго време…

Коментари
Зареждане...