3-те зодии, които боготворят повече кучето от гаджето си

Става въпрос за зодиите, които по-трудно допускат до сърцето си човешко същество, но го правят безрезервно за очарователния си космат приятел.

5 зодии, които обичат кучето си повече от половинката си

Дева

Девите са много практични и истински вярват на тезата „кучето ми никога няма да ме изостави или да ме нарани, както партньорът ми би могъл да направи“. Това тяхно вярване, смесено с тенденцията им да се притесняват за почти всичко и да са прекалено критични към всички хора в живота си, означава, че те лесно могат да обожествят кучето си и да започнат да го възприемат за най-надеждния си и верен приятел.

Близнаци

Неприязънта на Близнаците към обвързването е причина те да са склонни да формират по-силна връзка с кученцето си, отколкото с партньора си. Невротичната природа на хората от тази зодия ги кара да са по-непоследователни и нерешителни – факт, който често им създава проблеми в любовта. Всичко това ги кара да издигат емоционални бариери по отношение на важните хора в живота си, но тези бариери лесно падат при вида на милото им куче.

Водолей

Тенденцията на хората от зодия Водолей да разглеждат нещата по-скоро интелектуално, отколкото емоционално, ги кара да разберат, че хората невинаги са честни, за разлика от кучетата. Този факт, смесен с навика им да избягват да изразяват чувствата си, е причина те по-трудно да изграждат стабилни романтични връзки. Връзката на Водолея с кучето му обаче е неразривна и за цял живот.