Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

3-те зодии, които мъжете не могат да забравят

Те влизат в живота ти, развихрят се, изсипват цялата си сила и страст върху теб и после те оставят да се подреждаш сам отломките от живота си.

Мъжете винаги помнят представителките на тези 3 зодии

Има жени, които са като ураган и не е никак случайно, че тези природни бедствия се кръщават именно на нежната част на човечеството.

Това са онези жени, които не се забравят лесно и те държат буден нощем, докато не спираш да мислиш за тях. Днес ще ви разкрием кои са онези женски зодии, които са толкова силни и харизматични, че винаги остават незабравими.

Козирог – жената Козирог е магия. Тя има способността да те омагьоса толкова добре, че да забравиш къде си и кой си. Ще имаш очи само за нея, докато е с теб, а след това образът ѝ никога няма да напусне съзнанието ти.

Скорпион – Дамите Скорпион са истински пожар от емоции и страст. Те могат да запалят света ти и да те накарат да изпитваш чувства, с които не си се сблъсквал до сега – няма как да забравиш такава жена.

Лъв – Всички знаят, че Лъвиците са темпераментни и смели. Те се впускат напълно във връзките си и обичат много силно, а любовта от такава жена не се забравя лесно.

Коментари
Зареждане...