3-те зодии, които най-често се развеждат

Има зодии, които, щом намерят Единствения, остават за цял живот с него. Но има и такива, на които сякаш им е отредено да се развеждат и за тях това е сякаш естествен процес на нещата в личен план.

Ето кои са те:

Водолей

Те са твърде независими, сякаш летят в облаците и живеят в свой собствен розов свят, в който вие нямате място. Обичат усамотението, твърде романтични и раними са и това често им пречи да създадат силна и стабилна връзка. Не след дълго човекът в живота им се отказва от опитите да пробие защитата на Водолея и да нахълта в приказния му свят и се стига до развод.

Везни

Те никога не са наясно със себе си и желанията си. В любовта нещата често са на кантар. Дали да бъдете с този или онзи. И често, балансирайки на два стола, Везните се оказват на земята. Склонността им към изневери, макар и абсолютно безпочвени и импулсивни, често е причина да остават сами.

Стрелец

Те са много енергични, сякаш са непораснали деца, всичко им се струва игра, много са нетърпеливи и всичко това им пречи в личен план, защото просто няма някой, който да отговаря напълно на сложните им изисквания. А и самите Стрелци са хора, с които трудно се съжителства. Те са винаги в движение, имат постоянно нови и нови причевки и трудно могат да водят спокоен семеен живот.

Ели Йорданова