Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

3-те зодии, с които просто е НЕВЪЗМОЖНО да се живее

Съвместният живот почти никога не е лесна задача.

Някои хора много трудно се разбират, когато живеят заедно, а хороскопът може да бъде добър индикатор в това отношение. Но не само действията на някого правят съжителството трудно, а и отношението му.

Какво ще стане, ако човекът, с когото живеете, се държи така, сякаш живее сам?

Непрекъснато се разхожда гол или винаги пуска телевизора твърде силно?

Зодиите, с които трудно се живее

Всеки от нас има своите навици, които невинаги се харесват на половинката или съквартиранта, но съвместното съжителство налага да се правят и някои компромиси.

С тези зодии обаче се оказва доста трудно да живеете.

Дева

За никого не е тайна, че Девите са свръхкритични, перфекционисти и неспокойни. Те харесват нещата да бъдат по определен начин и ако върнете дрехите им в различно състояние от това, в което сте ги взели, ще имате проблем.

Представителите на тази зодия понякога могат да бъдат груби, затова, ако сте чувствителни към критика, може да имате проблем да живеете заедно.

Водолей

Водолеите няма да ви окуражават да изливате своите чувства към тях. Всъщност те предпочитат да ги задържите за себе си, тъй като изразяването им ги кара да се чувстват неудобно.

 

Водолеите са изключително независими, така че може да се сблъскате с някои проблеми при съвместното ви съжителство. А когато решат да разпуснат, очаквайте техните приятели да останат до късните часове на нощта.

Стрелец

Стрелците искат да са в движение, така че е вероятно да не ги виждате толкова често, колкото ви се иска. Ако нещата станат напрегнати около дома или има нещо сериозно, което трябва да бъде обсъдено, при Стрелеца може внезапно да се появи желание да избяга в чужбина.

Те се интересуват от вашите проблеми, но преди да им обърнат внимание, трябва да решат своите собствени.

Ако искате тяхното честно мнение, Стрелците ще ви го дадат, а ако не го искате, те също няма да ви го спестят.

Коментари
Зареждане...