Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

4 сигурни знака, че той не иска НИКОГА да се жени

beautiful blond couple on the lake beach

В отношенията си с един мъж жената търси предимно опора и силен гръб, на който да се облегне.

Ако усети нужната й стабилност, тя ще бъде верен и най-добър приятел завинаги. Но ако не срещне това, за което мечтае и търси, най-добре е да напусне този мъж, преди да я е наранил прекалено силно.


За да разпознаете мъжa, който не иска обвързване и брак, противно на вас, можете да се осланяте преди всичко на интуицията си. Ако имате нужда от доказателства, за да сте сигурна, че той не иска семейство, има няколко убедителни знака:

1. Купува си скъпа кола

Ако не разполага с много финансови средства обикновено, а изведнъж решава да си купи кола, която ще му коства половината заплата на месец, ясно е, че той не се е залетял да се жени. Мъж, който дава голяма част от доходите си за колата си, явно няма намерение да ги дава за съпруга и деца.

2. Нарича женените си приятели „загубеняци“

Често обижда приятелите си, че са загърбили купоните и сбирките, за да сменят пелени и изваряват шишета. За него това е най-голямата глупост, която може да ти се случи в живота и не дава никаква заявка, че иска да прави същото, дори и след време. Да ви казваме ли какво означава подобно поведение?

3. Кара ви да плачете.

Често Мъж, който не се държи с уважение към вас и ви кара да плачете, очевидно не е подходящият избор да прекарате живота си с него, не мислите ли?

4. Повтаря, че за него бракът е безсмислена институция.

Ако вие споделяте неговото мнение и не вярвате в брака, смятайки, че това е безумно в 21 век, със сигурност сте намерили човека, с който да споделите живота си. Но ако сте романтик по душа, вярвате в сродните души и пръстенът за вас наистина е символ на вечната любов, то не губете време да го разубеждавате, а потърсете истинския мъж.

Коментари
Зареждане...