Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

4 сигурни знака, че той никога няма да ви заобича

Сигурни сме, че всяка жена в ранните си 20 години е имала в живота си човек, „негоден“ за любов. Въпреки всички предупредителни знаци вие сте били сигурни, че нещата не са окончателни и че положението може да се промени.

Е, за съжаление, в реалния живот лошите момчета си остават такива, а приятелите с „екстри“ не се преоткриват в романтична връзка.

4 знака, че мъжът до вас няма да ви заобича истински

1. Казват, че не са готови за романтична връзка

Като жени, ние сме склонни да не вярваме на това, което мъжете ни казват или по-скоро си мислим, че ние ще сме точно „онази“, която ще ги опровергае. Но не! Наистина много жени са обсебени от идеята за „спасяване“ на даден човек, но в 9 от 10 случаи, когато един мъж каже, че не иска връзка, това наистина е така.

2. Не обичат себе си

Само човек, който знае какви качества притежава и ги цени, може да отвърне с любов. В крайна сметка, ако не обичаме себе си, как се предполага, че бихме могли да обикнем друго човешко същество?

3. Не правите секс

Физическото привличане е огромен компонент от изграждането на здрава емоционална връзка. Липсата на секс (без медицински причини) може да е индикатор за сериозен проблем извън спалнята.

4. Не се интересуват от вас

Ако партньорът ви често казва „извинявай, не те слушах“, рови си в телефона, докато му разказвате нещо или просто блуждае в пространството, това определено не е добър знак. Разбира се, на всеки му се случва да е разсеян понякога, но ако пълната му незаинтересованост към вас е системна, то най-вероятно чувствата му не са особено дълбоки.

Коментари
Зареждане...