5 брутални истини за жените Везни

Жените от зодия Везни са любящи, красиви и приятелски настроени жени.

Те са приятни и добре балансирани личности. Ако обаче погледнете под повърхността, ще откриете, че те си имат и своите негативни, макар и донякъде възхитителни качества.

Ако сте влюбен в жена от тази зодия, прочетете някои от най-бруталните истини за представителките на този зодиакален знак. Може да ви бъдат от полза:

Те са нерешителни

Това няма особено значение, когато решението е наистина голямо, като избор на нова работа или жилище. Когато обаче жената Везни започне да се чуди един час в магазина дали да купи пиле или риба, това наистина може да е изпитание за нейния партньор.

Решенията на тези жени винаги са въпрос на живот и смърт, без значение за какво става въпрос. Те маниакално претеглят плюсовете и минусите на всички възможни варианти. След като вземат някакво решение, те често започват да съжаляват и то почти веднага, че е трябвало да „тръгнат по другия път“.

Те са завистливи

Честно казано, това може да звучи зле, но е вярно. Дамите от тази зодия искат да са най-красиви и „да огреят“ навсякъде, а когато не успеят, това ги разяжда отвътре.

Те завиждат на другите, не защото им липсва самочувствие, а защото им се струва, че са изпуснали някаква възможност, която е отишла при друг човек.

Те са флиртаджийки

Тези очарователни жени обожават флирта, така че ако сте влюбен в дама от тази зодия, не е добре да сте много ревнив.

Не се притеснявайте – те няма да ви изневерят, защото са лоялни по природа. Те просто обичат да демонстрират своята харизма на всички останали.

Те са материалистки

Дамите Везни обичат красивите неща в живота и поради това си падат малко материалистки, склонни към шопинг мания.

Те са склонни да инвестират в качество, независимо дали става дума за чанти, обувки или домашен интериор. Затова на мъжете на тези дами не им е лесно да отговарят на всички техни очаквания.

Те обичат да поемат нови предизвикателства

Тези дами са мързеливи, но не и когато става въпрос за впускането в нови приключения. Те обичат разнообразието и до края на живота си са склонни да учат все нови и нови неща (уроци по китара или рисуване, изучаване на нови езици, пътешествия и т. н.).

Тези жени не обичат рутината и понякога са по-склонни да инвестират времето си не в своя партньор или в семейството си, а в новите си начинания.

Източник: tialoto.bg