Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

5 любопитни факта за пениса, които едва ли знаеш

Науката отдавна се е фокусирала в търсенето на тайната на множествения оргазъм. Но мистерията около женските желания е толкова голяма, че би било по-лесно да открием любимото порно на Ким Чен-ун.

В този ред на мисли, днес ще ви запознаем с няколко бързи и любопитни факта за пениса, които може би не знаеш. 

Университетската болница в Гронинген искала да разбере колко точно може да се огъва мъжкия член. Ето защо извикали група мъже и жени и ги помолили да изпълнят сексуалния акт под ядрено магнитен резонанс.

Годината е 1999-а, а учените заключили, че по време на полов акт, вие не притежавате права полицейска палка, а нещо като бумеранг. И това се случва при мисионерската поза – не желаем да си мислим за другите.

Сперматозоидите са наистина бързи и това потвърждава теорията за приликата между изгорелия хляб и младия татко – късно изваден.

В своя пиков момент, всеки полов Аполон изстрелва своите плувци със скорост от 44.8 км/ч. И после казват, че вагината не е издържлива!

Имайки предвид еластичността, учените от института в Кинси са установили, че малките пениси в покой могат да увеличат своя размер многократно за разлика от големите.

Това означава, че на студено време не можем да впечатляваме, но с малко обработка се получава истинския шедьовър. Докато големите остават такива, каквито са, а това наистина си е недостатък за главния, който и лятото ще трябва да ходи с дълги панталони.

Само един щастливец от 400 души ще може да се самозадоволи орално. Това означава, че човекът наистина е пластичен и в добра форма.

Учените също така потвърждават, че останалите 400 души със сигурност ще опитат да направят същото в един момент.

И завършваме с човека, който е използвал най-много своя пенис. С голямо разочарование трябва да кажем, че това не е Митьо Пищова. Половият атлет на всички времена е крал Фатефехи от Тонга.

Човекът е дефлорирал повече от 37 800 девствениц за 14 години. Това означава, че говорим за 7 девственици на ден. Колко точно се обещаваха на терористите не можем да кажем, но Фатефехи е изживял и това.

Коментари
Зареждане...