Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

5 начина да разрушиш връзката си

Всяка от нас се надява да срещне правилния човек, но понякога в стремежа си да задържим мъжа, ние го отблъскваме.

Ето няколко начина, чрез които можещ много лесно да разрушиш връзката, която имаш:

Сексът като оръжие

 

Той ви е купил скъп подарък и изведнъж за около седмица „главата спира да ви боли“. Той е допуснал „грешката“ да направи комплимент на ваша приятелка и в леглото вие поставяте невидима граница и му обръщате гръб. Това е сто процентова манипулация!

А всяка манипулация не е нищо друго освен принуда да се направи нещо. Или с други думи – просто насилие. Така в един момент, уморен от подобни взаимоотношения в семейството, мъжът си намира по-сговорчива партньорка, която няма проблеми със здравето и желанията. И без значение дали ще остане с любовницата си, или не, важното е, че мъжът напуска семейството.

Прояви на ревност

Ако те е грижа за човека, с когото излизаш, не надничай в телефона му и не проверявай електронната му поща. Освен това не подпитвай и не се рови в минали връзки.

С времето ще изскачат достатъчно подробности, ако изобщо има нещо, което си струва да научиш. Засега се фокусирай върху това да го опознаеш и да прецениш дали бих могла за му се довериш и да изградите стабилна основа за връзката ви.

Демонстрираш неувереност

Самочувствието е една от най-привлекателните черти. Ако ти липсва самочувствие, имаш нужда постоянно някой да ти повтаря колко си прекрасна и да доказва любовта си към теб, много скоро ще останеш сама.

Никой не иска да бъде с човек, който не се цени и няма достатъчно самочувствие. Ако ти мислиш, че не си достатъчно добра, той също няма да го мисли

Загърбване на личния си живот

Чувството да носиш по всяко време отговорност за друг, да не можеш да си правиш планове за срещи с приятели или пък да си лишен от личното си време и пространство, за да свършиш някои свои неща, е твърде стресиращо. Поддържай баланса и ви обещавам, че това ще засили връзката ви.

Доскучаване

След като отминат няколко месеца желанието му за забавления навън секва и на негово място се настанява удобството във фотьойла и отказът да се полагат усилия. А ако партньорът продължи да излиза с приятелите си, ето ти го проблемът.

Няма причина забавата и вълнението да избледняват от една връзка. Поддържай нещата интересни. Изненадвайте се един друг и се старайте да запазите живи вълнуващите мигове! В края на краищата именно това е целта на любовните срещи – да са забавни и вълнуващи, а не стресиращи. Наслаждавай се на процеса да опознавате някого!

Знам, че е трудно да се контролират автоматични импулси като ревност, гняв или привързаност, но се упражнявай в естествено ухажване. Стига да си вярна на себе си и да имаш предвид настоящите съвети, ще се справиш отлично.

Коментари
Зареждане...