5 неща, които само влюбеният мъж прави!

Как от самото начало да разберем дали мъжът е настроен сериозно? Всъщност за целта не е нужно да сме екстрасенси – просто трябва да оценим по-внимателно поведението му.

1. Влюбеният мъж ще ви допусне в личното си пространство

За всеки един мъж жилището му е светая светих. Той може да покани жена на кафе, да й предложи да остане за през нощта или за уикенда. Това няма нищо общо със сериозните намерения.

Ако обаче той даде на дамата на сърцето си ключове от своя дом и намекне за съвместен живот, това е ясен знак, че държи на тази връзка.

2. Той не обръща внимание на недостатъците ви

Мъжът, настроен за сериозна връзка, няма да ви критикува за това, че не можете да готвите, че се обличате твърде ярко или обичате да се смеете на висок глас.

Напротив – той ще приеме тези неща като ваши особености, ваши чаровни черти, които ви отличават от другите.

Ако кавалерът ви още от първите дни се опитва да ви промени и да ви покаже „как трябва“, можете смело да го зарежете. Наистина ли ви трябва човек, с когото не можете да бъдете себе си?

3. Той няма да остане встрани, ако имате проблеми

Както се казва, „приятел в беда се познава“. Мъжете също. Може вече да не сме в Средновековието, но дамите все така си падат по рицари. Когато мъжът има сериозни намерения, любимата му никога няма да остане насаме с проблемите си.

Той ще направи всичко възможно да й помогне. Ако не може да реши проблема, той поне ще иска да бъде до нея и да й покаже, че я подкрепя на сто процента.

4. Той ви запознава с приятелите и роднините си

Ако излизате заедно вече от около година, но само сте слушали за приятелите и роднините му, най-вероятно той ви смята за временна удобна връзка. Сериозно настроеният мъж е влюбен в партньорката си, гордее се с нея и иска да разкаже за това ако не на целия свят, то поне на близките си хора.

Предложението за брак също е явен признак. Ако партньорът ви наистина ви цени, той едва ли ще отлага сватбата твърде дълго. А от оправданията „Един подпис нищо не означава“ можете да си направите изводи за реалното му отношение към вас.

5. Той ви изслушва внимателно

По време на разговор ви слуша внимателно – и ви чува. Повече задава въпроси, отколкото говори за себе си. Нещо повече – той следи внимателно поведението ви и улавя в него всякакви промени, които издават вашите скрити тревоги и мъки.

Не е твърде трудно да разберете дали мъжът гледа несериозно на вас. Достатъчно е да наблюдавате поведението му. Никога не се примирявайте с нещата, които ви карат да се измъчвате, и не забравяйте, че е по-добре да останете сами, отколкото да сте с когото и да е!