5 неща, които трябва да научите за малкия член

Голяма част от женския пол са доволни от размера на мъжкото достойнство, но както жените, така и мъжете биха предприели операция за уголемяване.

Това вероятно се дължи на нереалистичните размери, които порноактьорите демонстрират във филмите за възрастни. А може и да е в резултат на непрестанния стремеж на човечеството към МЕГА иновации.

Смята се, че средностатистическият размер на пениса, когато е в ерекция, варира между 11,9 и 16 см. В категория „малък“ попадат членове, които във възбудено състояние достигат дължина до 11,9 см.

Големият обаче не означава по-задоволителен секс. Ето и няколко факта, които може да вземете предвид, когато се сблъскате с по-малък размер.

Той е напълно нормално функциониращ

Това, че е с няколко сантиметра по-малък от средностатистическия размер, не означава, че е „повреден“. Той получава ерекция, еякулира и т. н.

Удължаването не си струва

Макар че има куп лекари и процедури, които обещават да увеличат мъжкото ви достойнство с няколко сантиметра, никоя не е лишена от недостатъци. Болезнено е, скъпо и има голям риск да получите нарушения на функциите му.

Малкият пенис компенсира с други умения

Много мъже са комплексирани заради размера на пениса си и затова са овладели до съвършенство разни трикове в любовната игра.

Например те често са изключително добри в оралните ласки и имат сръчни пръсти, които ви гарантират по няколко оргазма още преди самото проникване.

По-малко от 1% от мъжете имат микропенис

Най-малкият от всички измерени пениси е с дължина 6,8 см в ерекция, разкрива едно проучване.

Малкият пенис става „голям“ при определени позиции

Ако оставите психологическите бариери настрани, има няколко секс пози, които ще помогнат на жените да достигнат оргазъм по време на интимен акт с мъж с по-малък член.

По статистика едва 20 % от жените получават върховно удоволствие при самото проникване. Пози като „кучешката“, „бобова лъжичка“ създава усещане за по-дълбоко проникване и пълнота.