Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

5 причини да я обожаваш заради зодията й!

Може и да смятате астрологията за измислица, но точно тя ви дава и припомня няколко супер важни причини да обожавате любимата си!

Жената Овен

1. Пълна с живот и енергия. 2. Никога няма да ти лежи на гърба като паразит! Тя е самостоятелна и наистина много пробивна. 3. Винаги ще ти казва истината в очите, тя е много искрена и не е двулична във взаимоотношенията. 4. Не обича често, но когато й се случи, го прави истински и от сърце. 5. Много добра и страстна любовница.

Жената Телец

1. Практична, умна и тактична. 2. Тя е истинска кралица! И по обноски, и по интелект, и по излъчване. 3. Естет, ще ти разкрие красотата във всичките й измерения. 4. Много стабилен партньор! Никога няма да те остави да паднеш и ще бъде винаги до теб. 5. Уникални умения да създава изкуство от всичко, до което се докосне.

Жената Близнаци

1. Комуникативна, умна, аналитична. 2. С нея няма скука! 3. Всеки ден ще те кара да изпитваш нови и нови емоции. 4. Ако имаш мръснишка секс мечта, това е жената, с която можеш да я изживееш. При това ще бъде неземно! 5. Бъди сигурен, че тя ще вярва в мечтите ти повече от теб! И ще направи всичко по силите си да ги сбъднеш.

Жената Рак

1. От километри ще познае, ако нещо те притеснява. И незабавно ще потърси начин да ти помогне. 2. Много държи на семейството и дома. 3. Не е от жените, които се впечатляват от скъпи парцалки! Една откъсната от градината роза ще й донесе многократно повече щастие! 4. Докато я обичаш и уважаваш, ще ти бъде безрезервно вярна. 5. Перфектната майка на децата ти!

Жената Лъв

1. Много благородна, уверена и достойна дама. 2. Готова дори на убийство за хората, които обича. 3. Привлекателна и атрактивна, винаги събира погледите. Със сигурност ще има много мъже, които ще ти завиждат. 4. Отличава се със забележителна аналитичност. 5. Умее да те кара да се чувстваш специален, единствен и неповторим.

Жената Дева

1. Веднъж влязъл в кръга на хората, за които й пука, имаш абсолютната й подкрепа за всичко. 2. Много лоялен партньор! Обича дълбоко и за цял живот! 3. Ако ви е трудно нещо да разберете или да разрешите, кажете й! Само за секунди ще е раздробила на чаркове ситуацията и ще има поне 3 варианта как да постъпите. 4. Много красива е! Понякога имаш чувството, че до теб не е жена, а ангел. 5. Много принципна жена – нещо много рядко в днешни дни.

Жената Везни

1. След като я срещнеш, разбираш, че представите ти за любов и красота са били някакви бледи и смешни копия на оригинала, който се крие в цялата й същност. 2. Умна, интересна, ерудирана. Чудесен събеседник. 3. Ще ти помогне да мислиш по-обективно и ще ти показва детайли, които почти никой друг не би се сетил да види. 4. Усеща от какво точно се нуждаеш във всеки един момент. И с радост ще ти го даде (освен, ако не си я обидил с нещо преди това.) 5. Извънредно справедлива, отговорна и милосърдна.

Жената Скорпион

1. Най-страстната жена. Но вие със сигурност вече го знаете! 2. Не се страхува да казва истината в очите. Независимо на кого! 3. Необикновено интересен характер – съчетание на емоция и хладнокръвие, нежност и студенина, пожар и лед. 4. С нея можете да говорите за абсолютно всичко, без никакъв проблем. 5. Тя е една от малкото, които умеят да оценяват жертвите на другите и да им се отблагодаряват, макар и не на момента.

Жената Стрелец

1. Не жена, а слънце! 2. Усмихната, лъчезарна, забавна, истинска! 3. Тя не познава злобата. 4. Съчетава в себе си сексапила на истинската жена и душата на невинното дете. 5. Тя е единствената, която може да отпусне душата ти, да те накара да забравиш за проблемите и да ти покаже най-хубавите страни на живота.

Жената Козирог

1. Тя е не просто амбициозна. Тя е много успешна жена! 2. Няма да ти се лигави насреща и да ти пълни главата с „женски глупости“. 3. Самостоятелна, независима, тя наистина ще предизвиква гордост и възхищение у теб. 4. Никога няма да те изложи, защото има вроден такт и възпитание. 5. Има завидна способност да бъде блестяща в кариерата и същевременно чудесна съпруга и майка.

Жената Водолей

1. Тя е интересна, различна, уникална! 2. Ще преобърне всичките ти представи за живота. 3. Верен приятел с огромно въображение. 4. Никога няма да те задушава, притиска или спира от каквото и да било. 5. Неповторимо чувство за хумор, придружено от ум, граничещ с гениален.

Жената Риби

1. Нежна, състрадателна, мила, мъдра, дружелюбна. 2. Тя е жена в истинския смисъл на думата. 3. Присъствието й ти носи блажен комфорт и спокойствие. А само една нейна дума може да прати всичките ти притеснения в миналото. 4. Тя изслушва, разбира и подкрепя идеите и плановете ти. 5. Надарена с огромна чувственост. Готова е по всяко време да те дарява с любов.

Коментари
Зареждане...