Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

5 признака, че сте открили сродната си душа

Да си влюбен е едно от най-магическите преживявания в живота ни. Но скоро изникват и въпросите: Да се впуснете в романса или не? Той / тя единствения ли е или не? Съвместими ли сме? Може ли това да  бъде сродната ми душата

Ето петте знака, че вие сте предопределени да бъдете заедно:

1. Можете да бъдете уязвими.

Когато си позволите да се разкриете и да се отворите към света, вие започвате да живеете автентично. Ставате истински. Има красота в приемането на собствените недостатъци и тези на някой друг.

Да разкриете историите си един на друг е освобождение. В тази уязвимост истинската любов процъфтява. Ако можете да споделите и душата си и да бъдете себе си без да се чувствате разглеждан под лупа или критикуван, този човек,  с когото го правите е вашият пазител.

„Какво се случва, когато хората отворят сърцата си? Те стават по-добри. „~ Харуки Мураками

2. Уважавате се един друг.

Взаимната признателност и изисква зряла степен на доверие и уважение. Уважението изисква честност. Най-истинската форма на любовта е в това как се държите с другия в една връзка.

При такова уважение можете да споделяте неща, които не бихте казали на никого. Уважението е заслужено. Когато сте във връзка, която ви осигурява безопасност и сигурност, значи сте намерили своята половинка.

– В мига, в който поставите някого на пиедестал, той ще гледа на вас отгоре. Номерът е да се уважавате еднакво. “ Тереза Мъмърт

3. Не сте ревниви.

Жадувате за време, прекарано заедно, но също така изисквате достатъчно пространство. В отношенията няма никаква ревност, защото сте запазили индивидуалността си. Няма напрежение за минали несигурности, защото се чувствате спокойни, със и без човека до вас през цялото време.

Можете да прекарвате време с приятели си и поотделно. Всеки път, когато сте отново заедно, това е възнаграждение. Няма зависимост или притежание. Желаете да бъдете един с друг, но е важно да имате свобода на изразяване и различни интереси.

„Несигурните хора само закриват вашето слънце, защото ревнуват от вашата светлина и са уморени от собствените си тъмни си беззвездни нощи.“ ~ Шанън Л. Алдър

4. Смеете се заедно.

Наивността идва естествено. Можете да се забавлявате един с друг. Смехът винаги присъства в отношенията ви. Много пъти тези взаимоотношения започват като приятелски.

Цените се един друг достатъчно, за да бъдете себе си. Това е здравословно. Ако можете да се смеете на себе си, с партньора си, без сарказъм, вие имате нещо, което е повече от специално. Този тип връзки са предопределени да бъдат лесни.

„Никой не може да бъде вашето слънце, луна или звезди, докато имате свой собствен свят.“ ~ К.М. Дохърти

5. Вие се извисявате един друг.

И двамата се доближавате до най-добрия възможен вариант на себе си. Ставате изследователи и авантюристи в намирането на начини да донесете радост един на друг. Приемате всичко, без да се чувствате съдени.

В този тип взаимоотношения изпъква най-доброто. Ако връзката ви се основава на възхищение и вдъхновение един към друг, вие сте намерили скъпоценност в живота си.

Няма наръчник за връзки, но тези признаци ще ви помогнат да започнете. Най-после, сърцето ви ще ви уведоми, когато намерите господин или госпожа „Правилният/та”.

Понякога може да отнеме само  няколко г-да или госпожи „правилни”, за да научите какво искате в един партньор. Както психологът Карл Юнг каза:

„Срещата на две личности е като контакта на две химически вещества: ако има някаква реакция, и двете се трансформират.“

Източник: beu.bg

Коментари
Зареждане...