5 скрити знака, които издават, че сте фурия в леглото!

Уверени ли сте в женското си очарование дотолкова, че да сразявате мъжете? Достатъчно харизматична ли сте или сте се замисляли, че е време да отидете на тренинг за общуване с мъже?

Учените са доказали, че мъжете несъзнателно разчитат знаците и флуидите ни и безпогрешно разпознават жената, която кипи от страст. Как ли? В тази статия ще ви разкажем за признаците, които показват, че сте добри в леглото.

1. Любопитни сте

Отворени сте за всичко ново. Харесва ви да проучвате, да узнавате, да стигате до същността на нещо. Не сте склонни към мързел и апатия. Психолозите са сигурни, че с такава жена човек не може да скучае в леглото.

2. Сръчни сте

Всичко ви се удава – е, може би не всичко, но поне нещата, които правите с ръцете си. Независимо дали бродирате гоблени, режете супер бързо зеленчуци или владеете калиграфия, ако имобщо умеете да правите добре нещо с ръцете си, в секса вече имате 50 % преднина. Има логика, нали?

3. Умеете да флиртувате

Мигновена реакция на получен комплимент – и ето че вече получавате втори и трети такъв. Докосвате сякаш между другото косата си и строгият ви шеф веднага е готов да ви прости досадната грешка.

Докато чакате своя приятелка на бара, вие не скучаете, а благосклонно приемате почерпки от господина, седнал на съседния „щъркел“. Поздравления! Жените, които умеят да използват потенциала си толкова майсторски, обикновено оставят незабравимо впечатление в леглото.

4. Вие сте кинестетик

Обожавате да докосвате коприна или кашмир? Толкова сте чувствителни към тактилните усещания, че изпитвате удоволствие от докосванията? Поздравления – вие сте самата чувственост и следователно жената-мечта за всеки мъж.

5. Гледали сте поне два-три порнофилма

Не сте гнуслива и притеснителна – и това е прекрасно. Понякога можете да гледате порнофилми в името на общото си развитие? И посещавате тематични магазини за възрастни? Смеем да кажем, че партньорът ви е извадил късмет с вас.

Източник: woman.bg