Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

5 типа мъже, които не стават за съпрузи

Бракът е сериозен ангажимент. Трябва да се омъжите за човек, който ще бъде ваш любим, но и ваш най-добър приятел, довереник и партньор в живота.

Без значение колко сте влюбена в даден мъж, не се омъжвайте за него, ако той има следните характеристики:

Женкар, който гледа на жените като на предмети

Мъж, който се държи неуважително с жените, сякаш те са предмети за удоволствие, ще ви обича колкото обича и луксозната си кола или скъпия си часовник.

След известно време вие ще му омръзнете като стара вещ. Такъв мъж може да ви осигури финансово, но няма да ви даде нищо в емоционален, интелектуален или духовен план.

Егоист, който мисли само за себе си

Връзката с такъв мъж може да е двупосочна улица. Той може би ще бъде щедър към вас, може би ще е много романтичен, но вие ще трябва да се съобразявате единствено с неговите желания и нужди.

Егоцентричните хора мислят основно за себе си и дори когато имат сериозна връзка, те не са склонни да правят компромиси в името на мира и хармонията с половинката си.

Купонджия

Хубаво е един мъж да може да се забавлява, но от време на време, а не непрекъснато. Мъж, който мисли само за партита и купони, няма да бъде готов да поеме отговорност и няма да има зрялост, за да се справи с промените, които носи брачният живот.

Мъж, който иска да ви контролира

Ако вашият любим иска да знае винаги къде се намирате, какво правите, с кого сте, ако той ви казва какво да обличате, с кого да дружите, ако той взима решенията къде да ходите на почивка, къде да излизате на заведения и т. н., ще имате проблем, ако се омъжите за него.

Вместо съпруг ще си имате шеф у дома, който ще смята, че е по-добър и по-интелигентен от вас и ще иска да правите всичко по неговия начин. Бракът с такъв мъж ще сложи край на вашата свобода и индивидуалност!

Мъж, който е несигурен в себе си

Несигурният мъж (който не се смята за достатъчно добър) има много комплекси и е възможно да ги избива като започне да ви тормози по някакъв начин. Например, той може да се окаже свръхревнив или твърде мрачен и досаден.

Възможно е такъв мъж да не се справя финансово със семейните си задължения. Ако не искате да се грижите за такъв мъж и да му бъдете спасител, вместо съпруга, не се омъжвайте за него!

Източник: tialoto.bg

Коментари
Зареждане...