Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

5 трика, които да използваш, за да го побъркаш в леглото

Какво харесва партньорът ти и какво харесваш ти? Не винаги е едно и също нещо, нали? Понякога мъжете има ексцентрични желания, които само тяхната вярна половинка може да изпълни в леглото.

Как да задоволиш всеки негов малък каприз, още преди да си е помислил за секс? Не е толкова сложно. Даваме ти 5 идеи, които действат безотказно на всеки мачо.

5 неща, които побъркват мъжете в леглото

Бъди мръсница

Говори му мръсотии на ухото. Съблазнявай го и провокирай желанията му. В сексуалните фантазии на всеки мъж стои широко скроена дама с перверзно поведение, която знае как да му вземе ума. Изпълни тази негова фантазия.

Бъди доминантна

Всъщност доста често мъжете предпочитат да бъдат обладани и тяхната интимна партньорка да доминира в секса. Това ще бъде страхотна нощ и за двамата. Бъди решителна и доминирай в леглото, така той ще те цени повече.

Бъди решителна

Всички сме наясно с това, колко е възбуждащо за един мъж да вижда пред себе си жена, която знае какво иска. Това не е просто поредната лигла с безброй претенции, а е жена, която е наясно със себе си, желанията и решенията си.

Бъди дама

Безспорно едно от нещата, които винаги ще са на мода, е това да бъдеш дама. А що се отнася до леглото дами, знаете какво имам предвид. Покажете му на какво е способна в леглото една наистина класна мадама.

Бъде иновативна

Няма как да отречем, че всички сме повлияни от модата, затова мъжете, също като нас, обичат да експериментират и да пробват нови неща, най-вече в леглото. Това не означава, че сте скучни или че сте му омръзнали, а просто му се яде ягодов сладолед.

Коментари
Зареждане...