Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

6+1 НОВИ предложения за 69

Позите в секса са като хубавото вино. Имат нужда от опитване и след това остават само най-добрите. Имате ли си любима поза, в която давате свобода на оралните страсти?

Най-познатата ни е позата 69. Както всяка друга и тя може да бъде променяна, да се експериментира с нея или изобщо да не се прави. Ако харесвате числото 69, в пряк и преносен смисъл има няколко причини още тази вечер да пробвате нещо различно с половинката.

1.Мъжът е застанал на колене.Жената е надолу с главата, като партньорът я е прегърнал. Този вариант може би е малко по-неудобен за нежната половинка.

2.Двамата партньори са легнали настрани с лица един към друг. Главата на жената е насочена към гениталиите на мъжа, а той – към нейните.

3.Мъжът е седнал на ръба на леглото. Партньорката му е надолу с главата, като нейните крака са подпрени на раменете на мъжа.

4.Двамата партньори са изправени. Жената е заела позиция надолу с главата, раменете на партньора служат за опора на краката й. Той е обгърнал тялото й с ръце.

5.Мъжът е седнал на земята. Дамата трябва да застане изправена пред лицето му, но с гръб към него. След което да се наведе към интимните му части.

6.Мъжът е легнал по гръб, жената е отгоре. Нейните интимни части са разположени над лицето му.

7.Жената е легнала по гръб. Мъжът е върху нея, като интимните му части се падат над главата й.

Коментари
Зареждане...