Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

6 малки тайни, които жените крият от мъжете

Мъжете са тези, които често са набеждавани в криене на „малки факти“, но в този случай разкриваме тайните, които жените премълчават пред мъжете.

Както за себе си, така и за нещата, които вършат, когато никой не гледа. И все пак, жените също си имат своите тайни, ето кои са те:

1. Женските излизания не са безобидни

Оказва се, че 27% от женските изневери са се случили именно на т.нар. “женски излизания”. Те не са толкова безобидни, колкото мъжете си мислят.

2. Жените искат да бъдат ревнувани

Изобщо не разбират мъжете, които никак не ревнуват. Смятат, че или не са достатъчно заинтересовани, или просто лъжат. Всяка жена иска да се почувства желана и ревността в полезни дози е най-добрият начин за това.

3. Следят бившите си във Фейсбук

Причината за тази безсмислена женска постъпка – чисто женско любопитство. Те не искат да си го върнат, а искат да се уверят, че е нещастен и все още самотен. Това ги кара да се чувстват добре за избора, който са направили преди време.

4. В леглото си фантазират за друг

Понякога! Мили мъже, предпочитате това през изневярата, нали?

5. Интересуват се от парите

Точно така, всяка жена иска до себе си да има мъж, на когото може да разчита и финансово. Това е важно и подсъзнателно е свързано със създаването на семейство.

6. Всички женски процедури са им досадни

… е, почти всички. Но жените държат да изглежда добре за партньорите си и за това рядко се оплакват. Но повярвайте ни, няма жена, на която да и е приятно всяка седмица да отделя по 3-4 часа, за да изглежда добре.

Коментари
Зареждане...