Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

6 съвета за пламенна вечер

Понякога връзките влизат в рутина, от която ни се иска да избягаме.

И ние сме тези, които трябва да разнообразим живота си, а не да чакаме обстоятелствата да се променят. Няма любов, за която да не се полагат усилия.

Ето няколко идеи за една страстна и незабравима вечер с любимия човек.

1. Отворете бутилка вино

Понякога чаша вино може да промени изцяло картинката вечер. Умът ви се замайва, ставате по-откровени и не се страхувате да споделите желанията си. При мъжете понякога също има напрежение, от работа, деца, грижи, което се отнема от няколко глътки от любимото му уиски.

2. Изгасете лампите и оставете само свещите

Звучи банално, но това ще запали искрата и ще ви даде усещания и атмосфера, точно като по филмите. Приглушената светлина действа на всички сетива.

3. Облечете се официално

Дори да сте у дома, облечете някоя любима секси рокля, която ще ви накара да се почувствате женствени и много привлекателни. Увереността понякога е най-добрият афродизиак за една жена.

4. Накрайте го да си затвори очите…

… и го целунете на няколко места, без дори да подозира накъде се отправят устните ви. После го помолете да направи същото за вас. Усещането е повече от вълнуващо и води до пламенна страст.

5. Разкажете си какво искате

Не пестете думи, но и не използвайте прекалено цинични описания. Говорете завоалирано и с намеци. Разкажете си какво и къде искате да се случи после. А след това го направете.

6. Заменете спалнята…

… с някоя по-нестандартна за вас стая. Опитайте дори в коридора, пред огледалото, например. Това ще нажежи обстановката до краен предел.

Коментари
Зареждане...