Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

7 истини, които не знаеш за връзката с жена Водолей! (при това написано от Водолей!)

Искаш жена, която сякаш е от друг свят? Поздравления, открил си я в лицето на жената Водолей!

Водолеите са известни с това, че са уникални, безапелационно чудновати, невероятно чаровни, високо интелигентни и дори малко бунтари.

Жените от тази зодия  непрекъснато се преоткриват, разсъждават дълбоко за нещата, разширяват кръгозора на тези, които ги заобикалят с безкраен поток от нови идеи и преживявания.

Жената Водолей е наистина интересна и ако си успял да спечелиш зорко пазеното й сърце, тя ще те държи винаги щастливо запленен. Със своите щедрост, смела честност и остроумие тя е жена, която едновременно ще обожаваш и ще буди в теб възхищение.

Колкото и да е привлекателна и прекрасна обаче, Водолеят е най-парадоксалната от зодиака. Опитите да навигираш нейната ексцентричност не са за хората със слаби сърца.

Но за топлосърдечния и уверен мъж, който обича предизвикателствата, това е безспорно жената мечта.

Ето какво трябва да знаеш, ако искаш да я спечелиш:

1. Свирепо пази независимостта си

Една от управляващите й планети – Уран, прави жената Водолей адски независима (другата планета е Сатурн, в случай че се чудите). Тя изпитва нужда да е вярна на себе си, така както останалите хора се нуждаят от кислород.

Както в кариерата, така и във връзките си си тръгва на секундата, ако се почувства недооценена, притисната или задушавана. Тя знае, че е особена и че има нужда от твърде много лично пространство. Но нищо не я плаши повече от това да й бъдат отнети свободата и самостоятелността.

Така че, в случай че искаш да се задържиш, не прекрачвай границата! Ако просто не изискваш много от нея, тя на драго сърце ще ти даде всичко. Но ако постоянно й държиш сметка, по най-бързия начин ще си отиде.

2. Променя се постоянно

„Развивай се или умри” е фразата, която определя най-точно прогресиращата жена Водолей. Да разширява границите на ума си, да прави света по-добро място и да расте като личност са едни постоянни и непрекъснати процеси за нея. И вероятно ще очаква същото от теб.

Не очаквай да ти каже как трябва да се променяш, но ще е разочарована, ако не си типът личност, която надгражда себе си. Спреш ли развитието си и забуксува ли мисленето ти, бързо ще изгубиш интереса й.

Трябва да отбележим обаче и факта, че цялото това променяне прави жената Водолей непоследователна. Тя влива цялата си енергия и ентусиазъм в една връзка или бизнес идея, докато в следващия момент не се сблъска с нещо ново, което я изпраща в съвсем различна посока.

Често може да бъде сломяващо да се опитваш да поддържаш темпото й. Ако искаш до себе си същата жена, която си срещнал преди 10 години – забрави.

Няма никакъв шанс за това. Животът на влюбения в милата, остроумна, интелигентна и различна жена Водолей никога не е скучен.

Тя копнее за силен, самоуверен мъж, който може да смогне на темпото на красивия й ум и да защитава собствените си идеали, докато също така влага сърцето и страстта си да й помага емоционално и сексуално. Ако можеш да се справиш с всичко това, приготви се за един нов и вълнуващ свят, изпълнен с обич.

3. Обича да експериментира в леглото

Жената Водолей е адски любопитна, разкрепостена и знае как да приветства нетрадиционното. Това я прави особено забавна и приключенски настроена в спалнята (на задната седалка, в парка и къде ли още не).

Тя обикновено е навита да пробва почти всичко, стига да чувства, че изборът е неин. За да стигнеш до тази й страна обаче, трябва да държиш и ума й, както и тялото, възбудени през цялото време, като й говориш точно какво искаш да я докосваш в момента.

Също така, силният и решителен подход ще привлече вниманието й много по-успешно от нежния и заобиколен такъв. Но истинското предимство на секса с Водолей е, че тъй като населява физическото си „аз” толкова рядко, в сексуалността й има интензивна и еротична невинност.

Да я наблюдаваш как открива себе си докато ти също я откриваш може да бъде много секси.

4. Мрази лигавата романтика

Жените Водолеи са изключително практични и се гордеят, че са оригинални и единствени по рода си. Като такива оценяват искреността много повече от показните демонстрации на чувства.

Можеш спокойно да пропуснеш Свети Валентин, на нея изобщо няма да й пука, защото този празник е абсолютно клише. Ако обаче забравиш рождения й ден, като нищо тя ще забрави теб. Водолеят определено се нуждае от романтика, но практичната й страна иска тя да бъде земна и истинска.

И обратното, разчитай, че ще има жестове и подаръци и от нейна страна, които обаче да показват, че оценява твоята уникалност. Общоприетите вещи и предвидимите прояви на любов просто не са за нея.

5. Тя е порочно умна

Водолеят е известен с огромния си интелект и се откроява с несравнимата дълбочина на ума си. Тя не просто разсъждава върху нещата, тя ги изследва из основи, от всеки възможен ъгъл. И докато прави това я отпиши за каквато и да е комуникация, в момента е заета.

За нея не е достатъчно повърхностното знание по дадена тема, жената Водолей е жадна за дълбокото, за връзката между „как” и „защо” по всеки въпрос, който е привлякъл интереса й. Поради тази причина да не се влюбиш в ума й е просто невъзможно.

Жената Водолей се нуждае от мъж, който й е равен в интелектуално отношение. Разменянето на идеи и размисли й действа изключително възбуждащо.

Тя ще грее цялата и ще кипи от въодушевление, стига да умееш да докосваш ума й по правилния начин. Ако обаче разговорът с теб не успява истински да я стимулира, ще се отегчи и бързо ще си намери някой друг.

6. Често се затваря в мислите си

Недостатъкът на острия й ум е, че Водолеят често се изключва от физическото си тяло. Когато й казват, че мисли твърде много, това дълбоко наранява чувствата й. Тя просто си е такава и ако я съдиш за нещо толкова фундаментално за характера й, ще те изолира от себе си.

Преходът от ума към тялото й не е никак лесен за нея и затова чувствеността често липсва от живота й. Трябва да се стараеш да й помагаш в това, като й припомняш за хубавите и важни физически преживявания, които умът й често засенчва – невероятният бриз, който може да усети върху кожата си или пък нюансите на любимото й ястие, което си сготвил за нея.

Като въздушен знак, жената Водолей често се възприема от околните като студена, отнесена и емоционално дистанцирана. Но не е. Тя просто е затворена в мислите си през повечето време, където се чувства най-комфортно.

Мъжът, който реши, че си струва да се пребори с тази нейна страна, ще бъде щедро възнаграден, защото…

7. Избягва конфликтите

Водолеят има силно чувство за справедливост и дълбоко уважение към правото на останалите да изразяват себе си. Тя рядко ще настоява, че нейното мнение е правилното, преди да ти даде възможност да изразиш и своята гледна точка.

Поради тази причина не толерира по никакъв начин нелюбезност и не обича конфронтациите. В нейния практичен и справедлив ум и двете са излишни и нецивилизовани.

Ако с нещо те е подразнила, просто повдигни въпроса рационално и тя ще те изслуша и ще направи каквото е по силите й да ти угоди, стига това да не е в нарушение на нейното чувство за достойнство.

Опиташ ли се обаче да доминираш, да й повишиш тон или да я обидиш – нещата между вас моментално ще приключат. Злобните хора, които клюкарят и са дребнави, ужасяват Водолея.

Това се отнася и за тези, които егоистично мислят само за себе си. Отнеси се с нея по начин, който тя счита за несправедлив, и ще изгубиш доверието и уважението й завинаги.

Автор: Поли Петрова

Източник:  Dama.bg

Коментари
Зареждане...