Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

7 истини за Огнените знаци, които никой няма да ви каже!

Често разглеждаме индивидуалните хороскопи и забравяме, че са групирани в четири групи според стихийните елементи – земя, въздух, вода и огън.

Ако сте представител на зодия Овен, Стрелец или Лъв, то характерът ви е силно повлиян от елемента – огън.

Вие сте силен и страстен човек, който е забелязван и предизвиква много емоции. Вие сте душата на партито и хората пламенно ви харесват или мразят.

Другите ви смятат за импулсивни, готови за действие, горди и често контролиращи. Хората от огнените елементи трудно се предават. Те почти винаги постигат това, което са планирани.

Животът с тези хора е непрекъснато приключение. С тях не можете да се отегчите и сякаш всеки ден е различен. Представителите на тази зодия имат силата да поддържат нещата в движение.

Но това не са всичките им характеристики – вижте седем много важни черти на хората от огнените знаци.

1.Грижа ви е за близките ви

Дори и да сте смятани за импулсивни, сте напълно отдадени на семействата си. Можете да защитавате любовта си със зъби и нокти и няма да позволите на никой ваш близък да бъде наранен. Никой не може да каже и лоша думичка по техен адрес! Ако някой е срещу ваш роднина, то той си е спечелил и вас за враг. А ако обичате някого, той може винаги да разчита на вас. Обичате да прекарвате време със семейството си и да планирате забавни занимания заедно.

2. Импулсивни сте

Фактът, че сте родени под знака на огнен елемент, ви описва идеално. Имате пламенен темперамент и реагирате импулсивно на различните неща. Можете да експлодирате във всеки момент. Макар и животът с вас никога да не е скучен, определено е труден. Вие сте креативни и иновативни, но често решавате да променяте местожителството или местоработата си. Освен това позволявате на емоциите да ви ръководят в живота.

3. Не се разбирате добре с други характери

Както вече казахме, вие сте човек, който е или харесван, или ненавиждан. Вие сте силна личност, което води до много конфликти и недоразумения. Особено трудните отношения и спорове възникват с представители на зодиите Телец, Козирог и Рак. Те също като вас имат силен характер и непоколебимо мнение, което често разпалва искрата в отношенията ви. Макар и не всички знаци да са съвместими с вас, много хора ще ви одобряват и ще ви бъдат лоялни.

4. Не завършвате започнатото

Хората от огнените знаци никога не се предават, те са упорити и спонтанни, но обичат промените. Дори и да започнат нещо с радост и ентусиазъм, бързо им писва и си намират друго занимание. И не защото не могат да посигнат или спечелят нещо, а защото просто търсят различен опит и предизвикателство. Ето затова за тях е важно да подреждат приоритетите си и да планират предварително.

5. Много сте уверени

Хората от този елемент вярват, че винаги са прави и всяко тяхно хрумване е перфектно. Те са много уверени в своите вярвания и идеи. Защитават ги толкова пламенно, че другите ги е страх да изтъкват грешките им. За съжаление обаче няма съвършени хора и всеки има слабо място. Може и да ви е трудно да го приемете, но понякога и другите имат право да изкажат мнението си.

6. Упорити сте

Както вече казахме, хората от тези знаци са импулсивни. Комуникацията с тях може да причинява тревожност и диалозите често се превръщат в спорове. Те обичат да показват, че имат последната дума и са единствените, които са прави. Това са хора, които защитават гледната си точка до крайна степен и не променят мнението си, независимо от аргументите на останалите. Не са способни да признаят правото на отсрещната страна.

7. Екстремното ви влече

Хората от огнените знаци виждат света в черно и бяло и не различават останалите нюанси. За вас винаги е „да“ или „не“ и не приемате лъжата и лицемерието. Избягвате неискрените хора, защото винаги казвате всичко директно. Останалите са или с вас, или срещу вас.

Източник: Dama.bg

Коментари
Зареждане...