9 Мъже разкриват какво искат мъжете в леглото, но ги е срам да си признаят!

Попитахме представителите на мъжката гилдия по какво си падат най-много в леглото, което не смеят да споделят с половинките си.

Отговорите им може и да ви изненадат, но независимо от това, те са едно чудесно напомняне, че всички ние можем да бъдем по-открити спрямо сексуалните си желания и потребности.

„Иска ми се изненадващо да ме захапе на онова място, без да съм й дал повод за това или да съм й казал да го направи. Ей така, просто да се приближи при мен, докато аз съм зает с друга работа, да дръпне ципа и да го направи.“ – Андрей, 26 г.

„Груповият секс е нещото, което би било лудо преживяване, но никога не ми е стигал куражът да призная това на партньорката си. Може би при повече количество алкохол бих й споделил.“ – Даниел, 24 г.

„Харесва ми, когато жените са агресивни и творчески настроени, поемат инициативата в свои ръце и ме изненадват. Можете да си представите колко трудно е да поискате от половинката си да бъде по-спонтанна и непринудена.“ – Найден, 29 г.

„Обичам, когато една жена говори мръсно, но бих се смутил, ако ми се наложи да я помоля да го направи. Не бих искал да се почувства обидена от желанието ми!“ – Тодор, 26 г.

„Искам тя да изпълнява доминиращата роля в секса. И най-вече в моментите, когато свършвам, тя да е отгоре.“ – Стефан, 27 г.

„Мечтата ми за тройка. Това не бих й споделил. Просто защото се страхувам да не я отблъсна и да не я загубя.“ – Боби, 27 г.

„Това, което винаги съм искал да направя, е да поставя члена си между гърдите й, но се страхувам да я питам за това. Може да се почувства унизена.“ – Били, 27

„Представата ми да я видя в обятията на друга жена. Това ужасно ме възбужда, но никога не бих се осмелил да й я разкрия. Не знам как ще реагира и дали това няма да я отблъсне от мен.“ – Александър, 29 г.

„Секс с окована жена с превръзка на очите – ръцете ми са около шията й, докато прониквам в тялото й. Може би ви звучи брутално, но мен ме възбужда. Никога обаче не бих й го казал.“ – Петър, 33 г.

Източник: woman.bg