Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

9 причини да опиташ „отзад“ още тази вечер!

Много жени считат аналния секс за нещо мръсно, болезнено и характерно за хората с хомосексуална ориентация. Това обаче изобщо не е така и този вид интимна игра може да ви достави достатъчно удоволствие, стига да се спазват някои основни правила.

1. Аналният секс е съвършено безболезнен, ако се спазват някои условия

Защо има болка? Основната причина да ви боли по време на анален секс е СТРАХЪТ!

Анусът има два типа сфинктерни мускули – външни и вътрешни. За да разберете как работят двата типа мускули, си представете следното:

– външният сфинктерен мускул може да се свива волево, т.е. така, както свиваме ръката си в юмрук.

– вътрешният сфинктерен мускул се свива неволево, т.е така, както затваряме очите си, когато кихаме или мигаме.

Когато човек се страхува, вътрешният сфинктер се стяга и се появява болка, тъй като пенисът го отваря „насилствено“. Когато човек се отпусне членът влиза много лесно. Добре е, ако в този момент партньорът ви прошепне нежно „Отпусни се, всичко е наред“.

На един от моите курсове една девойка ми се оплака, че много я боли по време на анален секс. Аз я попитах „А как го правите?“. Тя се възмути, че я питам такива прости неща. „Както всички хора, аз се навеждам и той влиза!“, отговаря ми накрая…. Ужас! Никога, никога не правете такова нещо! Попитах я отново – „Защо той не ти направи масаж с пръсти?“ Тя ми отговори: „…с пръсти?! Това е толкова мръсно! Нас е гнус от това.“

Важно да осъзнаете, че качественият секс, който правят зрелите хора, не е гнусен! Гнусливостта е придобито качество от комплекси и задръжки на нашите родители, както и цялата социална система.

Анусът ви не може да бъде гнусен. Ако още не сте дорасли да правите анален секс, моля ви, не тормозете партньора си. Бъдете грижовни и внимателни!  Това са важни моменти, а с вашата гнусливост можете да нанесете сериозни психически (а и физически) травми на партньора си.

Винаги преди анален секс е задължително да масажирате с пръсти. Бавно, нежно, постепенно, милиметър след милиметър. Продължавайте така, докато не усетите, че три-четири пръста влизат лесно и партньорът се чувства добре. Само след това можете да вкарате главичката, а после бавно и целия член. Не забравяйте да използвате лубрикант за анален секс!

Aко спазите тези правила аналният секс ще бъде безболезнен!

2. Жените получават много повече удоволствие от аналния секс. Ако не сте го разбрали, прочетете това изречение още веднъж!

За мъжете аналният секс е по-скоро фетиш и радост от проявата на доверие от страна на жената (това е много приятно за мъжете). А и в същото време всички обичат да нарушават правилата и да правят нещо забранено.

Жената получава много повече удоволствие по време на анален секс, защото в самия анус се намират много нервни окончания, а G-точката може да получи силна косвена стимулация.

Отделно от това, при 50% от жените матката е леко обърната и имате възможността да изпитате дълбок и продължителен маточен оргазъм от аналния секс. Повече за оргазмите ще прочетете по-надолу.

3. Анусът поема много повече от вагината

Това означава, че ако партньорът ви има голям член, който понякога трудно се побира във вагината, той много по-лесно ще проникне в ануса и ще ви достави удоволствие.

Другото предимство за мъжете е, че за ануса размерът наистина няма значение. Дори мъжете с немного голям член (5-9 см) могат да доставят невъобразимо удоволствие на жената, чрез анален секс. Имайте предвид, че този неголям размер едва ли ще постигне същия ефект при вагинално проникване.

4. Аналният секс може да бъде най-чистият вид секс, защото анусът се измива много по-лесно от вагината

Един от поредните митове е, че преди анален секс трябва да си направиш клизма. Който си е правил клизма поне един път в живота си, знае какво е усещането. Това е доста неприятна процедура. Изобщо не е нужно да си правите клизма преди анален секс, но анусът все пак трябва да се изчисти.

Анусът има два сфинктерни мускула – един е на входа (външен), а другият – на 13-15 см дълбочина от него. От нас се изисква да измием само тези 13-15 см от първия до втория сфинкерен мускул, защото по време на анален секс използваме само това място.

За да се почистите взимате слушалката на душа, махате горната част и оставяте само маркуча. Сядате на земята и поставяте маркуча близо до ануса (без да го вкарвате вътре!) Пускате топла вода и тя съвсем нежно прониква в това 13-15 сантиметрово разстояние. Ще се появи желание за дефекация.

Отивате до тоалетната и след като водата излезе от вътре, пак повтаряте същата процедура. Като времетраене това отнема 3-5 минути. Лесно и бързо. След това ще сте напълно чисти и готови за удоволствие! По добре да го направите поне 20 минути преди секс, за да може цялата вода да излезе навън.

5. След анален секс мъжете изпитват максимално уважение и доверие към жената

На курсовете по сексология за мъже или на индивидуалните консултации често питам мъжете какво чувстват към жената след анален секс. Почти винаги отговорите са „Сега вече мога да й се доверявам, защото знам, че тя ми има доверие изцяло“; „Усещам я много близка, тя е моята жена“; „Точно след това осъзнах колко е важна за мен и аз за нея“.

Оказва се, че аналният секс е един от най-добрите начини да изградиш истинска близост, доверие и уважение с партньора си.

6. Жените с много висока самооценка (и големите шефки) получават най-голямо удоволствие от аналния секс

Удивително, но факт! Жените, които са свикнали да доминират в живота, да бъдат големи шефки и да контролират мъжете, получават най-силните оргазми по време на анален секс.

Това е единственият вид секс, където контролът се намира изцяло в ръцете на партньора. Този факт – да бъдеш подчинена и да бъдеш доминирана от мъж, е истинско изживяване за силните жени, защото в този момент тя наистина може да бъде просто ЖЕНА!

7. Много е важно с кого правиш анален секс. Анусът сам си избира партньора

Може би звучи странно, обаче е така. Независимо колко голям опит имате, ако това не е вашият човек, аналният секс няма да се получи. Вагиналният ще се получи лесно, обаче аналният – не.

Изведнъж ще започне да ви боли коремът, ще усетите, че нямате настроение, нещо се случи… просто, ако това не вашият партньор, няма как да стане. И обратното, когато това е вашият човек и вие чувствате, че сте готови да му се доверите, ще изпитате невероятна близост към него, с удоволствие ще му позволите да доминира и всичко ще стане много по-лесно.

Просто ако не става, не насилвайте неща. Вашият анус е много по-мъдър отколкото си мислите. Неслучайно в тази зона, според йогите, живее най-важната енергия на Кундалини.

8. Аналният секс лекува аноргазмия

Най-просто е да получиш оргазъм от анален секс. Дори ще кажа, че само от аналния секс можеш да получиш най-продължителните и множествени оргазми!

При аналния секс се получава стимулация на ануса (двата сфинткера), G-точката, матката и, ако се използва вибриращ пръстен, дори клитора! Това означава, че всички ерогенни зони  участват в аналния секс! Нито един друг вид секс не дава всички тези възможности.

Жените, които още не са успели да получат оргазми от вагинален секс трябва да пробват анален. Много вероятно е точно този вид сексуална стимулация да ви покаже какво значи да викаш от оргазъм!

9. Задължително използвайте презервативи

Както и от всеки друг вид секс, така и от аналния сексможете да се заразите с вируса на ХИВ и други заболявания предавани по полов път. Въпреки това, чрез анален секс се предават доста по-малко полови болести, отколкото чрез вагинален секс.

Едно много важно правило – всички предмети, които са били в ануса (пръсти, играчки, член и т.н.) трябва да бъдат много добре измити и никога да не се вкарват анално-вагинално. Най-малкият проблем, който може да възникне, е да хванете бактериална вагиноза; в най-лошият случай може да се стигне до трудности със забременяването. Бъдете внимателни със своето здраве! След анален секс задължително измийте ануса си!

Мога да изредя още много положителни черти на аналния секс. Наистина си заслужава, казвам го като жена. Въпреки това, по-добре е 1 път да го направиш, отколкото 100 пъти да чуеш. Бъдете смели, открити, зрели и се наслаждавайте на всичко, което ви е подарила природата! Аналният секс е бонус и за двмата партньора!

Източник: Наталия Кобилкина, Natalia.bg

Коментари
Зареждане...