Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

9-те етапа на всяка любовна връзка

Couple of lovers holding their hands at a beautiful sunset over the ocean - Newlywed couple on a romantic vacation

Няма значение колко дълго сте били заедно, защото всички връзки стигат до определен етап
9 етапа на връзката, през които минава всяка двойка
Чудите се къде във връзката си се намирате в момента със своята половинка, то ние ще Ви запознаем с деветте етапа, през които преминавате, дори и да не го осъзнавате.

Колкото и да сте били влюбени в самото начало, след определено време започва и промяната във вашата връзка.

Взаимоотношенията са уникални. Всичко е цветя и рози и веднъж опитате ли от любовта, нищо след това не е същото.

През живота си, сигурно сте преминали през много връзки, коя от коя по-различни и разнообразни. Всяка е променила нещо у вас и е довело до положителни или отрицателни черти на характера.

Но има няколко характеристики за връзките, които се обединяват и си приличат във всяко следващо Ваше запознанство.

Взаимоотношенията, също като живота, имат свои собствени етапи. То започва с увлечение и преминава през различни стъпки по пътя.

Тези етапи са като тестове, които проверяват вашата съвместимост помежду си. Да се объркат някъде по пътя нещата и връзката ви ще поеме тежестта от падането.

Срещали ли сте някога двойка, която изглежда сякаш, че ще остане заедно завинаги, но в крайна сметка, щастието се разваля до няколко години?

9 етапа на връзката, през които минава всяка двойка

Може би, по всяка вероятност, нещата се объркват в един от тези 9 етапа на връзката Вие сте в нова връзка или сте с човек, с който сте били известен период от време някъде през годините?

Няма значение колко дълго сте били заедно, защото всички връзки стигат до определен етап. Намерете своя собствен тук, чрез нашите определения и това със сигурност ще Ви помогне да разберете собствения си любовен живот по-добре.

Етапът на “Увлечението” – това е първият етап от всяка връзка. Тя почти винаги започва с интензивно привличане и неконтролируемо желание да бъдете един с друг.

И двамата могат да бъдат силно, сексуално привлечени един към друг, или и двамата от Вас може би просто обичате да се гушкате и взаимната ви компания е повече от достатъчна.

На този етап и двамата гледат всички недостатъци на другия и се концентрират главно и единствено върху добрите страни.

Етапът на “Увлечението” Етапът на “Разбирането” – на този етап и двамата започвате да се опознавате по-добре. Имате дълги разговори с партньора си, които продължават до късно през нощта и всичко свързано с интересите на партньора ви очарова.

Говорите за семействата си, бившите си, какво харесвате и какво не, за тайните, които криете и животът изглежда някак си красив и романтичен.

9 етапа на връзката, през които минава всяка двойка

Етапът на “Разбирането” Етапът на “Смущенията” –този етап обикновено предвещава своя път към романтика след няколко месеца на блажено ухажване.

Спомняте ли си първата кавга или ядосванията около несъгласията, които вие и вашият партньор сте имали? За първи път в отношенията и двамата се изправяте един срещу друг пред конфликта, въпреки че е разрешен бързо.

Етапът на собственото мнение – на този етап и двамата създавате мнение един за друг.

След няколко месеца и двамата знаете какво да очаквате един от друг, а Вие си правите заключения относно това, накъде вървите във връзката си.

Ако очакванията ви в един момент се различат от това може да следват две неща: или ще се ядосвате или ще сте в екстаз.

Не очаквате вашият любим да ви купува цветя, но той го прави или вашата половинка да ви сготви вечеря, но ето, че и тя го прави. Вие се чувствате специални и в екстаз.

В същото време, се очаква той да ви взема от летището на време, но той пристига час по-късно, защото е забравил или пък тя да ви изглади ризата за работа, но е заета с някакви типично женски неща, което ви ядосва и натъжава.

Етапът тип „мухъл” – имате собствени очаквания за идеалния партньор.

И в този етап и двамата се стараете да изваете другия, за да се побера във вашата собствена представа за перфектен партньор.

Този етап е повече за даване и получаване. И двамата партньори постоянно се опитват да убедят другия да променят поведението си към връзката.

Това е един вид борба за власт, в който и двамата партньори доминират и или ще се стигне до край на връзката или ще последва щастие… При вас как е? Вижте още: Да се върнеш към стара любов…

Щастливият етап

Ако връзката оцелява, преминала през „мухлясалия” период и двамата може да сте се променили еднакво един за друг и да разбирате добре какво очаква другия и какво да му дадете.

В този етап, отношенията са перфектни и двамата сте безкрайно щастливи един с друг. Почти винаги, това е етап, когато и двамата се чувствате, като идеалната двойка. Може дори да решите да се сгодите или да се ожените.

Този щастлив етап е също на сцената на привързване, когато двамата наистина се чувствате свързани един с друг, обичате се силно и нищо не е в състояние да ви раздели.

Щастливият етап Етапът на съмненията

За достигането на този етап е нужно да изминат няколко години, откакто сте заедно и някъде по пътя съмнението започва да ви плаши.

Интензитетът на съмненията, зависи от това колко щастливи сте в отношенията си. Започвате да мислите за миналите си връзки, бившите си, както и други потенциални партньори. Обвързвате щастието си в живота с връзката ви.

Ако не сте доволни, го обвинявате. В този етап започвате да сравнявате връзката си с други двойки и други отношения. Искате връзката ви да оцелее през този етап?

Това определено би могло да се случи, ако взаимоотношенията ви не са монотонни и повтарящи се. Етапът на сексуалното проучване или етап „бюст” 

Това е етап, когато сексуалният ви живот започва да играе ключова роля.

И в двамата сексуалното желание може да се промени или един от вас може да получи незаинтересованост в секса.

В този момент или ще се откажете от страстния секс или постоянно търсите начини да направите секса по-вълнуващ.

Ако сексуалните интереси започват да се различават тук, то един от вас може да изпитва, че настъпва край на връзката.

Но, от друга страна, ако се намери творчески начин да се справите с проблема и секса да е по-вълнуващ, връзката ви може да получи подобрение и да донесе и на двама ви много интимност и близост.

На последно място е етапът на пълното доверие

Това е щастлив етап, когато и двамата се обичате и доверието помежду ви е пълно. Но в същото време, пълното доверие един към друг може да се превърне в даденост.

На този етап и двамата знаете посоката, в която връзката ви върви и сте напълно доволни и решавате проблемите си с лекота. Ако сте обвързани от известно време, може вече да сте преминали през всички или поне през повечето от тези любовни етапи.

Ако пък все още сте в млада любов, не позволявайте на тъмната страна на тези взаимоотношения да ви плашат.

Вместо това, погледнете тези девет фази, като трамплин към по-добро бъдеще, това, което е изпълнено с много любов и щастие.

Коментари
Зареждане...