А ти, ще бъдеш ли третият?

Кой секс се смята за групов? – Ако една от най-разпространените комбинации се явява тройката, то към какво можем да я причислим?

Дали тройката е групов секс?

Двама мъже и една жена.

Както показват изследванията на сексолозите, 75% от жените си мечтаят именно за такава комбинация. Но да осъществят мечтата си са могли едва 15% от тях. Основната причина за да не се реализира е страха (какво ще си кажат за мене после) и… не могат да си представят гледката.

Втората комбинация – две жени и един мъж, по-мнение на специалистите, се среща често, макар и първата да не е рядкост. Сексолозите считат, че тя преобладава в пропорцията 10:3. Главно защото много жени се притесняват от играта с мъж пред очите на друг, отколкото пред жена.

Сексолозите обърнаха внимание на това, че болшинството от мъжете не намират нищо лошо в това, че две жени се забавляват една с друга, и много от тях се възбуждат силно при мисълта за тях, а камо ли да бъдат допуснати да участват в техните забавления. И в същото време най-малкият намек за физически контакт с друг мъж, ги кара да се обливат в студена пот.