Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

А ти знаеш ли какво е секстинг?

Телефонен секс – две думички с променливо значение. Ако преди години оргазмът от плътен женски глас в телефона гълташе импулси, то днес технологиите ни предлагат възможности за нови еротични преживявания.

Горещи разговори и пикантни снимки, кратко видео и аудио – това е съвременният онлайн начин да съблазниш партньора си. Новото течение, което все повече набира сила, е прекрасна предигра за възрастни.

Всичко, което се иска, е мобилен интернет и голямо въображение. Правят го всички –  двойки по целия свят, звездите като Скарлет Йохансон и Риана.

Когато си далеч от човека, с когото искаш да се сближиш, снимката е най-добрият заместител. Онлайн разговорът е по-безопасен. Но снимката остава много по-дълго.

Когато си сам и настъпят онези разгорещени моменти на фантазия, снимката може да е много полезна. Това разказва Риана пред медиите.

Тайната се крие в желанието и предчувствието партньорите да изпитат на живо това, което са си написали в съобщенията. Най-голямата опасност е, вместо подтик към палави игри, чатовете да се превърнат в откровена порнография.

Секстингът е изкуство и за да бъдете успешни в него, трябва да опознаете човека, на когото пишете. И да уцелите златната среда между еротиката, провокацията и романтиката. В превод това ще рече пикантен, но не вулгарен език, съчетан с еротични снимки, които не разкриват всичко.

Секстингът е като да срещнеш партньора си в преносима еротична класна стая – място, където обсъждате своите нужди и желания. Докато стигнете до завивките, вече ще знаете своите фантазии, без да е нужно да си казвате и думичка.

Тези съобщения ни позволяват да мечтаем заедно с другия.  За да е успешен разговорът, той трябва да започне невинно и да градира напрежението. Съобщение, гласящо: „Ще те скъсам от ч****е!“, придружено от снимка с анатомични подробности, не е вариант.

То по-скоро ще приключи завинаги отношенията между партньорите. Още по-неподходящо е така да започва разговорът между непознати.

Думите могат да са подбрани различно, като тогава посланието им е по-въздействащо.   Дори и секстингът да е започнал добре, това не означава, че не може да се провали.

Запазете еротиката и не излизайте от вече очертаните граници. Дайте воля на въображението си в детайли. Вървете от общото към конкретното. Персонализирайте постепенно своите съобщения към партньора си – към неговия характер и тяло.  ю

Играта се играе винаги от двама, което означава, че трябва да бъдете гъвкави спрямо отговорите на своята половинка. Както и в секса, всичко става най-добре, когато и двамата получават удоволствие.

Ако партньорът ви е по-срамежлив, го подтикнете да ви сподели своята фантазия. Това става без натиск, като не излизате от еротичната нагласа.

Не трябва да има никакво напрежение и около изпращането на графичните прикачени файлове. Иначе казано, не е добре да притискате партньора си да ви изпрати разголена снимка.

Ако всичко в чата се развива добре, то скоро и визуализацията на желанията ще се появи. Секстингът е полезен за двойки, които по някаква причина са на разстояние един от друг за по-продължително време. Тогава той може да се развие до голяма кулминация и за двете страни.

Психолози допълват, че секстингът помага на партньора да остане фокусиран върху това, което го очаква по-късно, така че по-малка е възможността да поглежда настрани.

Коментари
Зареждане...