Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Ако във връзката ви има тези 3 неща, то тя е токсична!

Терминът „токсична връзка“ стана доста разпространен и едва ли някой иска от първо лице да разбира какво точно означава той. Попадането в такава връзка обаче се случва нерядко, а понякога дори може да не разберете.

Някои от признаците, като физическо и емоционално насилие, са достатъчно ясни, докато други остават скрити, но все така проблемни и нездравословни. Предстои да се спрем точно на тях.

Кои са скритите признаци, че се намирате в токсична връзка?

3 въпроса, които умните жени си задават преди да се обвържат

1. Партньорът ви никога не поема отговорност

Ако напомнянето на половинката да вдигне мокрите кърпи всеки път завършва със скандал, това определено е сигнална лампа. Токсичните хора може да ви обвинят дори заради това, че те нараняват чувствата ви.

 

2. Постоянно ви игнорира

Споровете не означават, че връзката ви е токсична, но ако половинката ви опитва да прекрати разговора, когато споделяте онова, което ви притеснява, това вече е проблем. Здравословните отношения задължително включват обратна връзка между партньорите.

3. Чувствате се изтощени

Ако имате усещането, че връзката изсмуква цялата ви енергия, това е ясен признак за токсични отношения. Това може да се прояви дори психически, под формата на постоянна умора например.

Коментари
Зареждане...