Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Актрисата Роуз Макгоуън разкри чудовищните актове на Уайнстийн!

Холивудската актриса Роуз Макгоуън написа мемоари, в които призна как  се е чувствала след като холивудския продуцент Харви Уайнстийн, който тя определя като чудовище я е изнасилил.

Звездата от „Чародейките“ е главна фигура в скандала със сексуалния тормоз около Уайнстийн. В книгата актрисата подробно описва изнасилванията.

„След изнасилванията се чувствах много мръсна. Така ме унизиха, че чувствах само тъга. Не можех да престана да мисля за това, че само ден по-рано той седеше в киното зад мен“, споделя актрисата, цитирана от в. „Гардиън“.

В книгата „Храбрата“ актрисата разказва, че инцидентът е станал през 1997 година по време на фестивала „Сън денс“, когато тя е била на 23 години.

Тогава за първи път се срещнала с Уайнстийн, докато двамата гледали филма Going All the Way, в който тя изиграва една от главните роли.

По думите ѝ, след филма продуцентът я поканил на ресторант, а след вечерята в примамил в своята хотелска стая с предлога, че „трябва да планират нейната кариера“.

Макгоуън разказва, че в стаята след кратък разговор Уайнстийн я пристиснал към ръба на джакузито и я изнасилил.

Трябва да се отбележи, че в мемоарите си актрисата нарича изнасилвача чудовище и нито един път не споменава неговото име.

През октомври миналата година звездата от „Чародейките“ разказа за секс насилието от страна на продуцента, ставайки една от първите, които признаха за изнасилванията.

След избухналия скандал в дома на момичето намериха наркотици и бе издадена заповед за нейния арест. По думите на Макгауън това е бил опит за сплашване.

Коментари
Зареждане...