Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Алекс Петканова взриви мрежата с много неприятно признание за съпруга си!

Известният модел Алекс Богданска (Петканова) направи разтърсващо признание за Дани Петканов.

„Дани е супер стиснат! Скъпи се дори един бански да ми купи, да не говорим за по-голям харч. В Дубай всичко сама съм си плащала“, оплакала се пред приятелки моделката Александра Богданска, вече Петканова.

Неочаквано! Богданска с потресаващо разкритие за Петканов, призна за нещо много неприятно!
Всъщност именно скъперничеството на Лудия репортер било една от причините двамата да се разделят преди година, твърди „Галерия“.

„Алекс винаги си е била малко меркантилна. Неслучайно никога не се е заглеждала по обикновени момчета, а бившият й годеник италианецът Макс бе милионер. Дани обаче е голяма циция и дори едно кафе не е платил на Алекс, което много я дразнеше“, разказват нейни близки.

В началото Богданска се примирявала, тъй като популярността му компенсирала скъперничеството и покрай него Алекс бързо стана известна.

Когато обаче около нея започнали да се навъртат богати момчета и да я черпят по заведенията, разбрала откъде изгрява слънцето.

Именно заради стиснатия характер на Дани, Богданска потдала на флиртовете и му изневерила. И така още 10-ина пъти.

Поредното доказателство, че Лудия репортер е циция, лъсна в Дубай по време на медения им месец. Алекс и Дани заминаха по празниците за Емиратите, където посрещнаха Новата година.

Направи впечатление, че през целия им престой моделката се снима с един и същ бански костюм,за което отново били виновни „тесните пръсти“ на съпруга й.

Петканов й обещал, че лично ще й купи марков бански от Дубай като подарък. Когато обаче видял баснословните цени по моловете, бързо обърнал палачинката: „Е, ти нали си имаш бански! За какво ти е още един?!“.

„Идеше ми да завра годежния пръстен в стиснатия му… Дори и той не е платен от него, а от „ВИП Брадър“, беснеела Алекс пред приятелки.

Коментари
Зареждане...