Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Американската Сузанита също обича да се снима полугола! Изфука се с големи гърди! (СНИМКИ)

Американската Сузанита – Даниел Кон е като стотиците американски момиченца, които очакват да превземат света с външността си.

Лолитката се мести от Флорида в Лос Анджелис с родителите си, за да покори Холивуд. Вече е поставила началото – има армия от поклоници и хейтъри в социалните мрежи.

Майката на 14-годишната Даниел опитва да следи за външния й вид, но популярността си има свои правила и тинейджърката предпочита да скандализира с разголени снимки.  И явно има успех, защото вече има над 2, 6 млн. последователи в Инстаграм и цели 11,2 милиона — в приложението TikTok.

Тя изглежда добре, има красиви коси и ефектен грим и всичко, което прави е да се снима с телефона си.

За Даниел се изразходва значителна част от семейния бюджет. Родителите й са наясно, че тя трябва постоянно да поддържа популярността си в интернет, да си купува нови дрехи и да плаща на агентите си.

Момичето има много фенове, но също така и хейтъри, които я критикуват за това как изглежда, как се облича, как редактира снимките си и с кого се среща.

Отношенията й с друга онлайн – знаменитост – Себастиан Топети продължиха съвсем кратко. Когато двамата демонстрираха връзката си, Даниел беше на 13, а той – на 18.

Денят за тинейджърката започва с избора на дрехи, с които ще се снима за социалните мрежи.

В процеса активно участие взима и майка й. Тя моли всеки път дъщеря си да се облича по-скромно, но милионите фенове очакват съвсем друго.

Коментари
Зареждане...