Андреа и Нора Недкова останаха без мъже! (СНИМКА)

Бащата на поп-фолк певицата Андреа – Румен, отпразнува 58-ия си рожден ден с купон в заведение.

 На обща снимка на купонджиите се видя, че има големи отсъстващи. На партито не присъства гаджето на Андреа – боксьорът Кубрат Пулев.

Кобрата в момента се подготвя ударно за мача си с Хюи Фюри в края на този месец. Режимът му е много строг – правилно хранене и ранно лягане, и затова не може да си позволи купони. Тъстът му е влязъл в положението и не се е разсърдил от липсата му.

Изненадващо на партито се появи плеймейтката Нора Недкова, която доскоро беше в къщата на „ВИП брадър“, но вече се радва на свободата си. 

Блондинката пристигна сама и се наслаждаваше единствено на компанията на популярен фотограф. Недкова избегна всички въпроси, свързани с това дали има мъж до себе си, и реши да наблегне на хапването.

Зародиха се коментари дали Нора си е поръчала макарони с майонеза, които определи като храна на простолюдието. В къщата на брадъра тя всеки ден се хранеше с риба и броколи, но когато идваха най-гладните часове, посягаше и към по-обикновени храни.

На рождения ден тя похапна салата, но тайно може да си е взела и някоя мръвка, тъй като гладен не се живее, пише „България Днес“.

На купона се появи и фолкпевицата Антонина с мъжа си и двамата вдигнаха няколко празнични наздравици за повишаване на градуса на настроението.

Разголването беше основен акцент на софрата – Андреа за пореден път показа щедрото си деколте, а Нора заголи баджак за радост на мъжете в заведението.

Рожденикът на няколко пъти даде тон за празненството с наздравици за хубавия повод.