Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Андреа нападна всички златотърсачки: Аз не съм като Николета и Мария, с Кубрат сме вече 10 години, техния брак не продължи и три години! (ВИДЕО)

Андреа нападна всички златотърсачки в България. Фолк певицата бе гост в „Папараци“, където заяви, че не й трябва подпис, за разлика от много нейни колежки, тя е с Кобрата вече 10 години, а някои плеймейтки не могат да задържат мъжа и 3 години!

Фолк певицата Андреа бе повече от откровена в интервюто, тя сподели, че се чувства обичана и няма нужда от някакъв си подпис, за да се чувства по-обичана.

Тя даде сравнение с някои български жени,  чиито бракове са се разпаднали за 2-3 години, а феновете й припознаха приятелката й плеймейтката – Николета Лозанова и бившата й колежка от „Пайнер“ – Мария.

Според приятелката на Кубрат Пулев златотърсачките слагат себе си и интересите си на първо място и това е причината за разрушаването на тяхната връзка.

Андреа смята, че ако н

„Щастлива съм с работата си и в нея намирам спасение, докато Кубрат тренира в чужбина. Сама се справям с продуцирането си и нито за миг не съжалявам за решението си да напусна „Пайнер“ преди две години“, заяви влюбената Андреа в „Папараци“.

Коментари
Зареждане...