Певицата Андреа се повози в колата на Ива Софиянска-Божкова и Мариян Станков-Мон Дьо в рубриката „Запей, България”.
Тя разказа за това как е прекарала Коледа в компанията на любимия мъж Кубрат Пулев (Кобрата) и семейството си, както и за плановете за кариерата си.
„В момента работя по няколко парчета на английски. Искам да направя и песен на руски”, сподели фолк фурията.
Кариерата не зависи от продуцента, нито от фирмата. Всичко зависи от човека и неговите амбиции и желанието му да се развива. Маниера на работа във фирмата в началото беше окей, не мога да кажа, че беше най-световният,“ заяви Андреа по повод продуцента на Пайнер Митко Димитров.
„Аз съм от хората, които не се съгласиха с неговото държание, отношение, поведение, бизнес подход и маниер. Чувствам се много по-спокойна, няма го това напрежение“, добави тя.
Радвам се, че се махнах. Той започна да прави кардинални неща, но нямам конфликт с него. Беше ме питал дали искам да се върна в „Пайнер“, подчерта русокосата певица.

„Хората обичат да хейтят, но защо да не направя този проект със Сузанита? Момичето си изпя по бански с един памук нейната част и си тръгна. Тя трябваше да си ходи и да си ляга рано.

Кубрат постоянно ми забранява наргилетата, виното. По принцип си имам час за лягане и ставане, малко сме като в казармата.

ВИДЕО