Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Андреа: За първи път бях себе си на мача Пулев-Фюри!

Приятелката на Кубрат Пулев – фолк певицата Андреа за първи път сподели нещо съкровено със своите фенове и последователи в мрежата.

По време на двубоя между Кобрата и Хюи Фюри тя изживя няколко критични момента. Именно в тях тя си позволи да изрази пред всички какво се случва с нея във вътрешния й свят.

Русокоската на няколко пъти реагира свръх емоционално и най-вече – разтревожено, преди да се реши финала на мача. Тогава плътно до нея бе добрата й приятелка Николета.

Андреа бе забелязана да се гушка в дружката си Николета Лозанова, за да овладее притесненията около случващото се на ринга.

За първи път показах емоциите си по време на мача, показах себе си! Благодаря на всички, които не пуснаха ръката ми! Бях себе си! Изключително съм щастлива ! Цяла България беше с теб по всякакъв начин! И всяка емоция си заслужаваше победата! Господ е с теб! Продължаваме напред!“, написа в социалните мрежи блондинката.

В крайна сметка изходът бе положителен, в наша полза, и най-добрият ни боксьор получи заслуженото и триумфира.

В свои интервюта Андреа неведнъж е споменавала, че не обича да гледа на живо двубоите на Кубрат, тъй като ги изживява свръх емоционално. В последно време тя се изправя срещу страха си и се опитва да го пребори.

Коментари
Зареждане...